G4Media.ro

Relatarea operatorului 112, în cazul femeii sechestrate în portbagaj: Mi-e frică că…

Relatarea operatorului 112, în cazul femeii sechestrate în portbagaj: Mi-e frică că o să mă omoare / A dat foc la maşină / Unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază

Ministerul Afacerilor Interne distribuie, luni seară, pe pagina de Facebook, mărturiile a doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate în portbagajul maşinii. Operatorul 112 povesteşte că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte: ”Mi-e frică că o să mă omoare” şi ”A dat foc la maşină”, iar unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază, relatează news.ro

Operatorul 112 de la Poliţia Capitalei, care a preluat de la STS apelul femeii sechestrate, a povestit că din vocea colegei de la STS a înţeles că este un caz complicat.

”Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut! (…) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor.

Între timp:…. «Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie”, povesteşte operatorul 112.

Acesta a precizat că femeia a revenit, dar a auzit-o strigând: ”A dat foc la maşină!”.

Tot atunci şi-a auzit colegii strigând ”Poliţia”.

MAI a postat şi experianţa unuia dintre agenţii de la Rutieră care au căutat efectiv maşina.

”Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor”, a povestit agentul.

Între timp, Poliţia Capitalei a transmis că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, în cursul zilei de marţi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Ar trebui sa existe o pagina speciala pe siteul MAI unde sa vedem ce face justitia cu astfel de cazuri, cata pedeapsa primeste, cat de repede iese anticipat etc

  • cred ca primeste vreo 6 luni cu suspendare asta dupa un proces de doi trei ani , pensiile speciale ne asigura un act de justitie corect cum spunea o nehalita de judecatoare !

 2. Sa stea mult si bine la pu.scarie, drogalaul! Cum sa-i vina in minte sa faca asa ceva? Co.ca.inarul.

 3. Da femeia este normala? Cum sa stai cu un drogat?
  In cazurile astea cand vezi ca nu poti sa il salvezi te duci unde vezi cu ochii si ii lasi sa traga pe nas pana crapa.

 4. Felicitari politiei române!

 5. Niște țiganii !

 6. Nu face nimic… PSD_PNL vor libera acest monstru după 1 luna!

 7. FSN, PSD-PNL-UDMR-AUR, se va face zid pentru protecția bietului incendiator! Nu a făcut niciun rău, și-a cerut scuze, lăsați omul să muncească!