G4Media.ro

În așteptarea minivacanței de Paște: Eforie Nord, stațiunea cu tarife de cazare…

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

În așteptarea minivacanței de Paște: Eforie Nord, stațiunea cu tarife de cazare care pornesc de la 62 de lei pe noapte, de persoană

Chiar dacă au fost doar 13 grade la Constanța și vântul s-a simțit destul de tare, oamenii au ieșit la soare, pentr a se bucura de peisaj, relatează TVR.ro. Dincolo de liniștea de pe plajă, în hoteluri e agitație, dat fiind că se fac pregătiri pentru minivacanța de Paște. Eforie Nord este stațiunea cea mai căutată, cu tarife de cazare care pornesc de la 62 de lei pe noapte, de persoană.

Sub soarele încă timid de la malul mării, faleza Cazinoului și plaja Modern din Constanța s-au umplu de iubitori de mișcare în aer liber, relatează TVR.ro. Încântați de priveliște, au trecut ușor peste temperaturile încă modeste.

De mare vor să se bucure și cei care își caută cazare pentru minivacanța care se apropie.

Hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale, care includ mese tradiționale, dar și activități de divertisment pentru copii și adulți.

„Vom găsi tarife foarte bune începând de la 62 de lei de pers pe noapte la un hotel de 3 stele.  Prețurile în stațiunea Mamaia de exemplu pentru un hotel care va oferi all-inclusive pleacă de la 576 lei/noapte”, a transmis Ștefan Necula, agent de turism pentru TVR.

În Eforie, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 123 de lei, pentru două persoane. Pachetele de 3 nopți sunt cele mai vândute.

„Am pregătit un pachet de 3 nopți cu prețuri ce pornesc de la 2.570 lei/sejur camera dublă standard. Include toate mesele, acces la Delfinariu și Microrezervație”, am menționat Elena Drăghici, reprezentant hotel Eforie

Foarte atractive sunt și pachetele care includ servicii de SPA. Zeci de hoteluri din Mamaia și Eforie Nord au astfel de facilități.

„Pentru doamne este ritualul candle oil un ritual special cu exfoliere corporală cu zahăr brun urmată de un masaj cu ulei cald de la o lumânare special creată. Iar pentru domni un masaj relaxant cu ulei de lemn de santal”, a spus Costina Ciorbaru, manager centru SPA.

De la jumătatea lunii aprilie se vor deschide și mai multe restaurante, terase și cluburi pe litoral. Minivacanţa de Paşte ține patru zile, între 14 și 17 aprilie, relatează TVR.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. se pare ca romanii inca au bani de furat si va plangeti ca sunteti saraci