G4Media.ro

”Împreună vom învinge!” Sportivul Vlăduț Simionescu intră în lupta împotriva coronavirusului și…

”Împreună vom învinge!” Sportivul Vlăduț Simionescu intră în lupta împotriva coronavirusului și organizează licitații cu echipamente sportive, pe Facebook. Banii vor ajuta cadrele medicale

Judoka Vlăduț Simionescu alături de prieteni și colegi din lumea sportului organizează, pe Facebook, o licitație pentru strângerea de fonduri care vor fi folosite pentru susținerea luptei cadrelor medicale cu pandemia de coronavirus.

„Împreună cu prietenii și colegii din lumea sportului ieșean, am decis să nu rămânem indiferenți la situația în care ne aflam. Așadar fiecare din noi a renunțat la un articol sportiv cu o semnificație importantă, care le scoatem la licitație iar bani strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea de echipament medical pentru spitalul de boli infecțioase Iași. Fiecare articol va începe de la suma de 500 de RON și va dura 24 de ore”, a explicat el gestul.

Primele articole licitate au fost mănușile de kickboxing semnate de Cătălin Moroșanu, kimonoul propriu de la Jocurile Olimpice de la Londra, echipamentul de Cupa UEFA 2008 al lui Marius Onofraș (Unirea Urziceni), mănușile de box folosite la ultimul meci la profesioniști de Mihai Nistor și paleta personală a multiplei campioane europene Eliza Samara, campania continuând.

”Nu uitați toți bani vor fi folosiți pentru a încerca să sprijinim principali oameni care luptă cu acest virus și anume cadrele medicale! Din acest motiv o să vă rog să distribuiti această postare pentru a ajunge la cât mai multă lume! #împreunavomînvinge#ajutășiveifiajutat”, spune Simionescu.

Inițiativa sportivului a atras sute de aprecieri în mediul online.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook Vlăduț Simionescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.