G4Media.ro

Imaginea Zilei: Liviu Dragnea îi serveşte pe ziarişti cu mici de la…

Galateanul Bogdan Lungu soseste la sediul PSD cu o lada cu bere dupa un pariu pierdut fata de Liviu Dragnea, luni, 7 mai, 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

Imaginea Zilei: Liviu Dragnea îi serveşte pe ziarişti cu mici de la ferma de porci a fiului său

Liviu Dragnea i-a servit luni cu mici de la ferma de porci a fiului său pe ziarişti şi pe taximetristul Bogdan Lungu, care a pierdut pariul cu preşedintele PSD şi a venit la sediul partidului cu o ladă de bere. Atât taximetristul gălăţean, cât şi mai mulţi dintre ziarişti au refuzat micii, alţi reporteri i-au acceptat.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Lungu a declarat la intrarea în sediul PSD că nu va mânca mici de la Liviu Dragnea. „Nu mănânc mici de la dumnealui (…) nici pomană, nici electorală nu îmi place (…) pariul a fost în felul următor – eu dau o navetă cu bere, doar atât”, a declarat Lungu, potrivit Agerpres.

„Ce să transmit? Să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea”, a declarat Lungu, întrebat de jurnalişti ce îi va transmite lui Dragnea.

Lungu şi Dragnea s-au aşezat la o masă pregătită în foişorul din curtea sediului PSD. Liviu Dragnea a mâncat din micii despre care a spus că provin de la fiul său.

Reamintim că Liviu Dragnea, a spus, pe 1 mai, că a primit multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este „inadmisibil” ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată. La un moment dat, unul dintre cei care au comentat la această postare a scris că dă o navetă cu bere dacă Liviu Dragnea este cel care răspunde la mesaje.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Dacă rămâne cu micii, Dragnea ar putea face un bine hranindu-i pe jandarmii masați cu zecile pe străduțele de lângă sediul PSD

  2. Rețeta de mici nu e cu carne de porc. Ce au tăiat ăștia la ferma de porci? A făcut bine gălățeanul că n-a mâncat…

  3. Micii PSD-ului sunt cu carne de om; a noastră, a tuturor. Toți vom sfârși digerați și defecați de „clasa politică”. ?

  4. Dragnea cu tava in mana, arata exact ca un sef de sala la restaurant.