G4Media.ro

Ideologul economic al PSD, Cristian Socol, și șeful Institutului Național de Statistică…

Ideologul economic al PSD, Cristian Socol, și șeful Institutului Național de Statistică – scoși de Dăncilă din Consiliul de Programare Economică

Premierul Viorica Dăncilă i-a eliberat miercuri din funcția de membru al Consiliului de Programare Economică (un organism consultativ din cadrul Comisiei de Prognoză) pe Cristian Socol, fost ideolog economic al PSD în mandatul lui Dragnea, și pe Andrei Tudorel, actualul președinte al Institutului Național de Statistică.

Eliberările din funcție apar într-o decizie a premierului, publicată în Monitorul Oficial, decizie bazată pe o adresă a Comisiei de Prognoză.

Cristian Socol anunțase încă din urmă cu două săptămâni că se retrage din zona publică.

Consiliul de Programare Economică este un organism cu caracter consultativ, fără personalitate juridică, care are rolul de ”gardian al Programului de guvernare”. Din componența sa fac parte reprezentaţi ai mediului universitar, academic şi ai societăţii civile, cu preocupări în domeniul analizei și previziunii macroeconomice.

Foto: Cristian Socol (Agerpres / Cătălina Păun)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Astia-s „geniile” care au clociit mincinosul si fantezistul Program de guvernare, absolut IREALIZABIL, votat de romanii creduli, mintiti de 30 de ani de infractorii si analfabetii din PSD, romani care au si „vazut” fericirea cu ochii lor in aceste minciuni gogonate si astronomice!!!
  Uite ce-au „facut” PSDeii din Programul de guvernare cu care s-au laudat pana la cer in campania electorala 2016 si apoi DUPA ce au castigat alegerile: au „facut” un mare #NIMIC:
  https://partidulpromite.ro/category/promisiuni-electorale/partidul-social-democrat/

  http://www.cdep.ro/pdfs/oz/Program%20de%20Guvernare.pdf

  https://www.youtube.com/watch?v=o16xlQCuWM8

  „Indrazneste sa crezi”, PSD te-a MINTIT cu nerusinare si te minte si te sfideaza in continuare, MINCIUNA si HOTIA=marca PSD!
  N-am sa inteleg niciodata CUM Romanii au putut sa CREADA Minciunile acestor infractori si incompetenti!

 2. Buhaiul bufon a plecat

 3. „Ideologul economic”… sună cam prețios. Ce-a produs distrusul ăla din poză „pă partea economică”? Nici măcar vestitul program de guvernare, era făcut de Dragnea, că doar el îl știa din scoarță-n scoarță.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.