G4Media.ro

I-au desenat masca de protecție în Paint / Un profesor s-a prezentat…

Sursa Foto: stirisuceava.net

I-au desenat masca de protecție în Paint / Un profesor s-a prezentat la clasă fără mască, la o acțiune a polițiștilor de prevenție a delincvenței juvenile

Polițiștii din Suceava au desfășurat în județ o acțiune de preveneție a delincveneți juvenile, iar mai târziu au transmis imagini presei. Cum unul dintre profesorii prezenți la într-o clasă nu purta masca de protecție, polițiștii i-au desenat una în Paint, relatează stirisuceava.net.

„IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava. (…) Comunicatului de presă i-au fost atașate patru fotografii ilustrative. Într-una dintre fotografii, realizată într-o sală de clasă, apar mai mulți elevi și o polițistă care poartă mască de protecție. În fotografie apare un cadru didactic, pe față căruia a fost desenată ulterior o pată neagră care pare să semene cu o mască de protecție”, relatează publicația.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a spus la Digi24 că este regretabilă situația generată de fotografia care însoțea un comunicat oficial

„La IPJ am dispus verificări de vineri. Facem verificări pe mai multe paliere. La activitatea respectivă s-au făcut fotografii de către organizator – din partea IPJ – de profesori și elevi, peste 100 de imagini fiind centralizate. Am vrut să le promovăm în presă. Dintr-o regretabilă eroare, unele nu erau conforme cu natura activității. Probabil a fost și o greșeală a colegilor. Nu știm dacă e o gafă a unui angajat al Poliției sau o glumă proastă a unui elev”, a spus Epureanu.

Șeul Inspectoratului Școlar Suceava Grigore Bocanci a transmis de asemenea la Digi24 că se va realiza o anchetă pentru a verifica motivul pentru care profesorul nu purta masca de protecție în clasă.

Sursa Foto: stirisuceava.net

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Pe bune?!? Gluma era a unui elev?
  Militianul asta mincinos vrea sa fie dat afara impreuna cu cel care a decis sa minta publicul cu desenul ala? Plus cei care nu l-au amendat pe idiotul ala fara masca.

 2. Exact, e laboratorul de religie :))

 3. :))) politist sau popa sub acoperire . cand se poarta masca e sarbatoare

 4. In Constitutie scrie negru pe alb ca Romania e stat laic! Aiurea! O mare minciuna ca atatea altele.
  Daca vreti religie in scoli si in Parlament macar schimbati Constitutia si numele tarii. Republica Crestin-Ortodoxa Romania.
  Asa stie toata lumea cu cine are de-a face si va asumati realitatea.
  In 30 de ani s-au construit 0 spitale, in 2021 zeci de mii de scoli au veceul in curte, uneori auzim cum a mai cazut in copil in haznaul scolara, dar de biserici si catedrala ‘ca occidentalii’ nu duceti lipsa.
  Fostul securist actual patriarh, cu fata pusa pe clopote sa fie stiut si peste 500 de ani, va vorbeste de moarte si de viata de apoi si va mulge ca pe vite in viata asta.
  Romania e fruntasa la numarul de morti infantile ce pot fi prevenite, nu are un spital la standarde actuale ca sa isi ajute marii arsi, dar are icoane in scoli iar misticismul e impins la cotele medievale.
  Dupa 30 de ani de hora intre politicieni si popi, mana in mana in alegeri si la impartirea ciolanului, 42% dintre elevi sunt analfabeti functionali iar peste 5 milioane de romani si-au facut bagajele si au plecat in tari unde religia si statul sunt doua lucruri total diferite, nu se amesteca una cu alta.
  Sa vedem cine o sa le plateasca pensiile celor ce au acum 30-40 de ani. Astia, ortodocsii verzi si pupatorii de cadavre puse in racle si purtate pe strazi.
  Cand a dat boala si covidul in ei s-au dus repede la spital, in separeuri si transportati cu elicopterul in timp ce prostilor le spuneau ca nu e nici o problema si sa nu se teama ca se imbolnavesc ca daca mor atunci asa a fost vointa lui dumnezeu. Medicii aia care i-au tratat au ajuns medici pentru ca au studiat bilogie si anatomie, nu au avut timp de pierdut in scoala cu misticism.
  Ce intelege un copil care afla ca femeia este facuta din coasta lui Adam la ora de religie ca mai apoi participa la ora de anatomie? Ce sens mai are ora de biologie sau astronomie cand i se spune cum lumea a fost facuta in 6 zile de un batran cu barba alba ce locuieste in cer?

  Va duceti in prapastie si nici macar nu vedeti pe unde mergeti. A avut grija BOR sa va lege naframa la ochi ca sa va bage mana mai adanc in buzunare.

 5. Vă rog să remarcați nenumăratele icoane de pe perete. Evul mediu! Spălare pe creier sistematică. Analfabetismul funcțional merge perfect cu ortodoxia de bâlci.