G4Media.ro

Hotnews: O pacientă a dr. Cîrstoiu confirmă activitatea medicală a acestuia la…

Sursa foto: Hotnews.ro

Hotnews: O pacientă a dr. Cîrstoiu confirmă activitatea medicală a acestuia la clinica soției: „Când a fost grav, de operație, am mers la stat. Când era de consultații, analize și de scos firele, la clinica privată Anemona”

O pacientă pe care medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul propus de Alianța PSD – PNL la Primăria București, a avut-o la Spitalul Universitar, condus de acesta, susține într-o anchetă publicată de Hotnews că acesta a consulat-o și la clinica soției, Anemona Med.

„În februarie 2022, dr. Cîrstoiu m-a consultat la Anemona, în martie m-a operat la stat, apoi tot în martie mi-a scos firele la Anemona. În august voia să mă opereze din nou la stat și doar acesta este mesajul pe care-l arată acum Cîrstoiu”, spune pacienta, după ce candidatul PSD-PNL a făcut publice joi mesaje care consideră că-l ajută în afirmația lui că „nu am luat pacienți de la stat la privat”. În aceste condiții, pacienta a fost de acord să descrie toți pașii medicali stat – privat și să-i ilustreze prin documente oficiale și mesaje electronice, scrie Hotnews.

Printre documentele publicate de HotNews.ro este și bonul fiscal de 475 lei, bani plătiți pe 25 martie 2022 de pacientă pentru ”extragere fire sutură” la Anemona. Sunt firele scoase la privat după operația făcută la stat. Extragerea firelor este realizată, în mod normal, în spitalul al cărui pacient este, în acest caz, la Spitalul Universitar de Urgență București. În cazul pacientei, extragerea firelor s-a făcut la clinica familiei Cîrstoiu.

Dr. Cătălin Cîrstoiu a arătat miercuri la B1TV și joi, pe pagina oficială de Facebook, mesaje care, potrivit medicului, ar demonstra că „acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar”.

Pacienta spune că medicul „amestecă intenționat datele mesajelor” și că, drept urmare, ea a decis să arate mesajele și facturile care „demonstrează că am fost plimbată, de mai multe ori” între spitalul public manageriat de Cîrstoiu și clinica Anemona, deținută de familia Cîrstoiu. „Când era grav, de operație, mergeam la stat. Când era de consultații și de scos firele, la privat, la clinica privată Anemona”, susține pacienta.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Spitalele de stat sunt doar locul de unde doctorii racolează clienții pentru spitalele private.

    • e mai mult de atit – „juniorii” care nu lucreaza la spitalul de stat si lucreaza la privat co-opteaza pe senior si redirectioneaza operatia la „stat” pentru ca e mai ieftin sa folosesti infrastrucura existenta decit sa investesti intr-o clinica privata

  2. Din doua, una : ori se separa activitatea medicilor si lucreaza ori numai la stat, ori numai la privat, ori clinicile private sa nu li se mai deconteze nicio activitate din banul public, adica, sa nu mai lucreze pe bilete de trimitere compensate !

  3. Au fost acceptate tacit aceste migrări ale medicilor de la Stat la Privat, pentru a le da posibilitatea de câștiguri mari și pentru a nu ne mai amenința pe toți cu plecarea în afară. Din start a fost greșit. Nu cu asta trebuia să se înceapă ci cu încheierea de contracte ferme pe 15- 20 de ani pentru toți absolvenții de medicină și Rezidențiat la Stat. Nu se dorea încheierea contractului? Perfect! Se înainta nota de plată , actualizată cu rata inflației. Democrația are și ea niște reguli, pe care , la noi, unii le fac în avantajul lor și ceilalți le plătesc. Nu vreți să încercăm și invers? : ăla care plătește să și comande?

  4. „Nu am laut pacienți de la stat la privat”. Au venit singuri.