G4Media.ro

Hoții au ajuns și la telescaunul de pe Vârful Straja, unde se…

Hoții au ajuns și la telescaunul de pe Vârful Straja, unde se află cea mai înaltă pârtie din stațiune

Mai multe elemente şi cabluri electrice au fost furate din staţia de comandă a telescaunului ce deserveşte cea mai înaltă pârtie din staţiunea Straja la 1.868 de metri altitudine, transmite Rador.

Incidentul a fost semnalat Poliţiei din oraşul Lupeni, administratorii pârtiei menţionând că au fost sustrase mai multe bunuri din pupitrul de comandă al telescaunului aflat pe Vârful Straja.

Unul dintre administratorii pârtiilor din Straja, Emil Părău, susţine că furturile de cablu produc pagube importante proprietarilor de instalaţii de transport pe cablu, deoarece schiorii nu mai pot ajunge acolo unde îşi doresc, iar cheltuielile de înlocuire a elementelor distruse sunt foarte mari.

Primăria Lupeni, de care aparţine telescaunul în cauză, a sesizat poliţia, iar o echipă de tehnicieni ai administraţiei locale evaluează pagubele rezultate în urma incidentului din Straja. Potrivit autorităţilor, este posibil ca telescaunul de pe Vârful Straja, care era oprit de anul trecut, să nu mai fie pornit în acest sezon de schi din cauză că timpul este prea scurt pentru reparaţiile necesare.

Staţiunea Straja, din Valea Jiului, este una dintre cele mai căutate destinaţii pentru schi din ţară, lungimea totală a pârtiilor fiind de 26 de km.

sursa foto: Facebook/ Complex Montana

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Parcă aveam jandarmerie montană, nu ?

    • Da, care aplica regula din orase: cine ii cheama ca sa raporteze infractiuni e legitimat, tratat ca un infractor si saltat. Pai cum adica sa ii deranjezi din somn sau sa pui bete-n roate complicilor lor?! Pai e normal?

  2. Da, avem.
    Acolo-i Sicilia Romana si mafia aferenta.

  3. Stați liniștiți se fură cu acceptul poliției, a dosare cu furturi ne rezolvate în Lupeni de cel puțin 6 ani. Eu sunt unul din păgubiți. Trăiască poliția româna.

  4. Îs mici copii față de cei de la Apaprod…dar sunt ținuți în brațe de grupul infracțional organizat al lui Arion așa că ciocul mic că noi suntem la putere.