G4Media.ro

Hotelierii din sudul litoralului reclamă numărul mare al controalelor instituţiilor statului în…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Asa merita! Sa nu mai srrveasca mancare alterata!

  2. Patronii sunt supărați că trebuie să umple sacoșele atâtor trântori de la stat. De omul de rand nu-i pasă nimănui

  3. Adică, a trebuit sa mature mizeria din speluncile lor aproape in fiecare zi ?!

  4. Sa ne spuna horecarul si cîte toxiinfectii alimentare au fost…

  5. si degeaba ..

  6. 60 de zile de sezon estival? De ce mai tineti deschis? Iar in cele 60 de zile doriti sa faceti bani pentru restul de 10 luni din an ca sa va ajunga sa va schimbati masinile anual si sa mai faceti si investitii?
    Acum daca scoatem week-end-urile raman vreo 45 de zile lucratoare cu 50 de vizite? Chiar asa sa fi fost? Avem noi suficienti angajatii pe litoral sa verifice atat de des TOATE hotelurile si restaurantele?

    • sa vezi ce de mai sint…..cred ca se da spaga pentru o detasare pe litoral. lucreaza si in week-end, ce in week-end nu mananca? nu completeaza registru de contril, ca mai trec si altii peste 2 zile, amenda e la fel cu spaga. Nu inteleg de ce seplamf astia din „horeca” ca ei i-au invatat. oricum excese sunt de ambele parti. calculase europa libera sa sunt 60 de institutii de control pentru o firma. asa ca 50 de controale…. nu au venit toti.

  7. Controalele ar trebui să fie făcute la cei ce creează problemele.

  8. Doar 60 de zile? Nici nu apucă să vândă toată carnea aia congelată acum 20 de ani.