G4Media.ro

Horațiu Cosma: Drumul expres Craiova – Pitești e abandonat de Grindeanu /…

Sursa foto: Facebook / Horațiu Cosma

Horațiu Cosma: Drumul expres Craiova – Pitești e abandonat de Grindeanu / ”Tronsonul 4 din județul Argeș nu a văzut picior de muncitor în 2024”

Horațiu Cosma (USR), fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești.

”Tronsonul 4 din județul Argeș nu a văzut picior de muncitor în 2024, deși vremea e perfectă pentru șantiere”, susține fostul secretar de stat.

”USR a semnat în 2021 contractul de lucrări pentru sectorul argeșean al drumului expres Craiova – Pitești. Termenul e de 3 ani. Trebuie să fie gata anul acesta, împreună cu primul lot nefinalizat de lângă Craiova. Astfel, craiovenii ar putea face o oră până la Pitești și două până la București.

Din păcate, nu e nicio șansă să se circule anul acesta pe toți cei 120km ai drumului expres, la cum arată șantierele. Grindeanu a promis în primă fază finalizarea integrală de la Craiova la Pitești în 2023. Nu s-a întâmplat.

Acum a mutat promisiunea pentru 2024. Realitatea din teren: pe cei 32km de drum expres din Argeș bate vântul, șantierul e înghețat, iar muncitorii și utilajele constructorului nu au mai revenit la treabă după sărbătorile de iarnă”, spune Horațiu Cosma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El susține că USR a avertizat din luna decembrie că bugetul de la Transporturi pentru 2024 e unul mincinos.

”Nu sunt suficienți bani nici pentru drumul expres Craiova – Pitești, nici pentru Autostrada Sibiu – Pitești, pentru centura de autostradă București sau pentru autostrăzile Moldovei A7 și A8.

Cei 250km de autostradă promiși de PSD și PNL pentru anul acesta încep să dispară. Mare lucru dacă rămân vreo 50, și ăia amânați de anul trecut. Nu au alocat bani pentru modernizarea României. În schimb, pentru palate faraonice, pensii speciale sau portbagaje de șpăgi finanțarea e la discreție”, a mai scris Cosma.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Să nu uităm că de 30 ani ordinul KGB pentru FSN a fost să nu cumva să fie autostrăzi in România că armatele din Vest s-ar fi putut apropia mai rapid de Rusia. Si PSD-PNL-UDMR este FSN și îndeplinește același rol de slugă a Rusiei. Nu Grindeanu era supărat pe Ucraina că ne fură Dunărea? Un subiect lansat de FSB si vomitat de rusofilul Grindeanu.
    De aceea nu trebuie să votam PSD-PNL-UDMR, AUR sunt si mai pe față pro-rusi, dacă FSN se codesc să admită, doar acționează pro-rus, SOS-AUR vin in fața electoratului cu expresia „da, sunt cu rușii și care-i problema”! Deci nici AUR nu trebuie votat. Dae sa NU votam PSD-PNL-UDMR si AUR nu este suficient, trebuie să ieșim la vot și să votam altceva, alminteri mintile slabe vor fi păcălite de masina de propagandă a Rusiei, Chinei, PSD-PNL-UDMR, de discursul urii al lui AUR. Deci pensionarii care nu vor pensii speciale si cei din privat care vor să fie angajați si după 2024 ar trebui să voteze NON PSD-PNL-UDMR-AUR!