G4Media.ro

HARTA scenariilor după care se redeschid școlile pe 5 mai, în fiecare…

HARTA scenariilor după care se redeschid școlile pe 5 mai, în fiecare localitate, creată de cercetătorii Universității “Babeș Bolyai”

Harta localităților după scenariile în care se redeschid școlile pe 5 mai 2021 a fost creată de echipa proiectului Romanian Economic Impact Monitor, după ce Edupedu.ro a publicat luni harta care arăta rata de incidență a localităților.

Cercetătorii au adăugat pentru părinții, elevii și profesorii din România o funcție “Școală” care poate fi selectată din partea dreaptă și care indică scenariul școlii/școlilor din acea localitate.

În cazul localităților cu o rată de incidență sub 1 la mie pe hartă apare scenariul verde și indicația “prezență fizică”.

Citește articolul integral și vezi HARTA pe Eudpedu.ro

Foto: UBB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Contează indicele raportat Vinerea.Legat de școală.
    Ce reprezintă totalul cadrelor didactice vaccinate în total școală?Chiar dacă toți profesorii ar fi vaccinați. În jur de 5%. Maxim. Deci nu e vorba de 70%. În consecință virusul va circula printre elevi de obicei fără ca elevii să simtă ceva. Dacă nu au probleme elevii vor avea în schimb părinții și mai ales bunicii pentru că acasă găsim maxim 20% adulți vaccinați. Din păcate școală este motorul turbo de accelerare a contagiunii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.