G4Media.ro

Harta interactivă a celor 441 de secții de vot din străinătate

Harta interactivă a celor 441 de secții de vot din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a organizat 441 de secții de vot în străinătate pentru alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai. Organizația civică Geeks for Democracy a realizat o hartă interactivă în care cetățenii români din diaspora pot găsi cea mai apropiată secție de vot, cu toate elementele de identificare.

Cele mai multe secții de vot sunt deschise în Republica Moldova, Spania, Italia, Franța, Marea Britani și SUA, țările cu mari comunități de cetățeni români cu drept de vot.

Vezi mai jos harta interactivă:

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. nu stiu ce interactiva este, dar stiu ca e facuta de psd. exemplu: daca dai click pe cea din dublin (acolo intentionez sa votez si sa o oblig / fortez pe sotia mea sa voteze) pe harta arata city centre in dublin dar, daca pui mouse-ul pe ea la descriere zice ca e in capatul celalalt d edublin – in mulhudart). banuiesc ca mai sunt inadvertente din astea

  • Dimineata erau intr-adevar localizate pe centrele oraselor in anumite situatii pentru ca fisierul BEC nu avea adrese corecte si eu ma grabeam sa plec cu copilul undeva. Acum am trecut prin 100 de inregistrari si toate sectiile sunt pozitionate corect.
   Multumesc pentru observatie.

 2. Interesant cum pe varianta mobila la Bruxelles pe harta sunt indicate 4 sectii de votare cand de fapt sunt doar trei. Sectia care apare in centrul vechi nu exista ! Cand selectam punctul indicat pe harta, adresa este de fapt adresa sectiei consulare deja specificata la punctul corect.(Rue du Regent 47-48, 1000, Bruxelles) De fapt la punctul indicat pe harta in centrul Bruxelles-lului nu exista nici o strada cu numele Rue du Regent. De asemenea pe varianta desktop apare doar o singura sectie se votare pentru Bruxelles( sectia consulara), celelalte 3 nefiind mentionate. Aceasta este indicata la aceeasi locatie incorecta din centrul vechi!

  In concluzie, momentan aceasta harta este inutila!

  • Dimineata erau intr-adevar localizate pe centrele oraselor in anumite situatii pentru ca fisierul BEC nu avea adrese corecte si eu ma grabeam sa plec cu copilul undeva. De aceea pe desktop se suprapuneau anumite sectii (erau fix cu aceleasi coordonate).

   Acum am trecut prin 100 de inregistrari si toate sectiile sunt pozitionate corect.
   Multumesc pentru observatie.

 3. In Praga nu e nicio sectie? Cred ca va inselati. Ar trebui sa fie la ambasada.

  • In Praga este intr-adevar o sectie la ambasada. Apare pe harta. Poate nu s-a incarcat bine. Puteti verifica sa imi spuneti daca acum se vede?