G4Media.ro

Guvernul va aproba luni prelungirea stării de alertă cu 30 de zile,…

Guvernul va aproba luni prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu data de 13 mai

Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de luni, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe întreg teritoriul ţării, începând cu data de 13 mai, relatează Agerpres.

Premierul Florin Cîţu a declarat că, odată cu prelungirea stării de alertă, se va renunţa la anumite restricţii care „nu-şi mai au sensul”.

„Da, prelungim starea de alertă. Da, sunt unele măsuri care nu-şi mai au sensul. De exemplu, în ceea ce priveşte staţiunile montane cu schiul. Nu are sens să fie în hotărârea de Guvern şi atunci vom scoate acele restricţii pentru schi, de exemplu. Avem nişte restricţii pe care le-am introdus în urmă cu două luni de zile, ele vor fi scoase, că nu au sens”, a explicat Cîţu.

Pe agenda şedinţei de Guvern figurează şi un proiect de hotărâre privind eliberarea lui Viorel Raşcovici din funcţia de subprefect al judeţului Alba.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. care mai e alerta?

  • Mai sunt doze neinjectate, măști de vândut….

  • Cum care mai e alerta?! Doar n-o fi fraier Guvernul, dar nici Președintele, să dea liber la proteste! Prin menținerea a la long a stării de alertă, perpetuează restricția de max. 100 de persoane la întrunirile publice în stradă. Simplu și mai ales eficient pentru guvernanți! Estimez ca aceasta coaliție de la putere nu va mai ridica niciodată starea de alertă!

 2. De ce? MAI AU MĂȘTI DE VÂNDUT? MAI AU DOZE DE BĂGAT ÎN VENELE POPULIMII!?
  PENELEILOR, VĂ AȘTEPTĂM LA ALEGERI!

 3. Îmi e scârbă de toata abrambureala politica și mediatică, de prostirea in fața, de faptul că se uită ca oamenii sunt cei care contaza iar drepturil lor nu pot fi suspendate după cum vor mușchii „stăpânilor”.
  Care sunt dovezile științifice ce confirmă că a sta pe strada cu masca pe mufa te ferește de altceva decât de praf! Atenție, am zis strada,nu stadioane sau alte locuri unde aglomerația este maxima și de asemenea, e mare agitație iar timpul stat este mare!
  Măsurile pot fi logice și argumentate științific și atunci pot fi acceptate de majoritate. Dar ce e ilogic și despotic va fi respins!

  • cetatene! nu gandii! purta masca, si asa poti sa te duci intre omeni, de ordinul sutelor, in mall-uri, dar sa faci un botez cu 20 de oameni, e impotriva legii, intelegi ? poarta masca, pentru siguranta noastra a tuturor! a si am si uitat, vezi ca este vaccin, este asa cum este in faza de teste pana in 2023 , au sarit peste teste pe animale, dar tot ne inrudim de la maimute, deci ce conteaza? vaccineaza-te!

  • Ai văzut vreodată vreun guvernant sau politician sa prezinte publicului vreo dovadă științifică?!!!!!
   Ei nici măcar nu publică toate reglementările pe care le emit, vezi Ordinul 108 /2021 al Ministrului Turcan, după care face evaluări și recalculări de pensii (vorba vine, în fapt minte la greu pentru trecerea timpului și sub acest pretext să țină pensiile înghețate până în 2023!), ordin care nu este public și nu știe nimeni ce conține (este ținut la secret fiind considerat un act administrativ eminamente intern. Cum să fie doar intern din moment ce privește situația a 5 milioane de cetățeni din afara ministerului!?!).

 4. Despre ce vorbim!!!!😆😆

 5. Realitatea actuala intr un singur cuvant. DRESAJ!!!!

 6. Pentru a scuti onor guvernul de aceasta corvoada a prelungirii regulate a starii de alerta propun sa se decreteze o stare de alerta vesnica.
  Astfel toata lumea va fi mereu alerta.