G4Media.ro

Guvernul se reuneşte în această seară în şedinţă pentru a aproba noi…

Guvernul se reuneşte în această seară în şedinţă pentru a aproba noi măsuri de relaxare, începând de mâine: Eliminarea obligativității măștii în spațiile deschise și ridicarea restricțiilor pe timp de noapte

Guvernul se reuneşte vineri seara pentru a decide cu privire la noi măsuri de relaxare care ar urma să fie introduse din data de 15 mai, printre acestea figurând şi eliminarea portului măştii în spaţiile deschise, cu câteva excepţii: pieţe, târguri, staţii de autobuz.

De asemenea, se va renunţa şi la restricţiile de circulaţie pe timp de noapte.

„Astăzi, după ce mă întorc de la Suceava, o să avem o şedinţă de Guvern prin care trebuie adoptate câteva măsuri care să intre în vigoare de mâine, cele anunţate. Este vorba de a elimina restricţiile pe timp de noapte, restricţiile pentru magazine, portul măştii în spaţiile deschise şi aşa mai departe. Pe rând le vom lua pe toate şi le vom explica în hotărâre de guvern, dar, deocamdată, astăzi decidem pentru 15, pentru ziua de mâine. După aceea urmează cealaltă bornă importantă, de 1 iunie, şi care se va întâmpla dacă avem, ca şi până acum, o rată de vaccinare foarte bună, mai bună decât ne aşteptăm. Pentru că noi am luat această decizie de a lua unele măsuri mai repede de 1 iunie, pentru că am avut succes şi în ceea ce priveşte şi rata de vaccinare şi rata de pozitivare (…), pentru a arăta românilor că merită să te vaccinezi”, a declarat Florin Cîţu, vineri, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Suceava.

Înaintea şedinţei Guvernului urmează să aibă loc şi o adunare a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pe acelaşi subiect.

Citește și – Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii la exterior (cu câteva excepții), se elimină restricțiile de circulație noaptea și magazinele revin la program normal / Nunțile și botezurile fără restricții de persoane dacă toți participanții sunt vaccinați

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. ”care ar urma să fie introduse din data de 15 mai” – VOR FI introduse, nu ”ar urma”! S-a decis de ieri! Totusi, nu vorbiti de o crima si pana dupa proces nu se poate vorbi decat la conditional optativ despre vinovatie!

    • Dacă ai citi în 16 mai, timpul verbului va fi corect. Pf, ăștia fără mașini ale timpului, mereu nemulțumiți…

  2. Hei rup-ul asta pe repede inainte poate are legatura cu campania esuata „o padure cat o tara”, investigata de Recorder, pentru a se distrage atentia de la manariile din aceasta campanie care pe hartie a fost ce a mai tare din parcare dar in realitate aproape lipseste cu desavarsire. Parerea mea.

  3. se vor aglomera din nou centurile
    porniti sistemele de alarma

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.