G4Media.ro

Guvernul pregătește terenul pentru prelungirea stării de alertă și după 31 decembrie.…

Guvernul pregătește terenul pentru prelungirea stării de alertă și după 31 decembrie. Propune prelungirea măsurilor pentru angajați până la 30 iunie 2021 – proiect de ordonanță

Guvernul pregătește terenul pentru prelungirea stării de alertă și după 31 decembrie 2020, potrivit unui proiect de OUG aflat pe ordinea de zi a ședinței de vineri, 4 decembrie. Ministerul Muncii propune prin acest document prelungirea măsurilor de reducere a programului de muncă pentru angajați până la 30 iunie 2021.

Este vorba despre proiectul de ordonanță de urgență privind prelungirea aplicării unor măsuri de protecție socială aprobate în contextul răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum şi pentru stimularea creşterii ocupării forţei de muncă, cu completările ulterioare.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Despre angajații la stat nimic. Oricum nimeni nu știe siguri daca sunt reali sau nu daca salariile se plătesc caș…

  2. Aceleași bugete alocate pe considerente … istorice?
    Ce il impiedica pe contabil sa inregistreze greșit sumele cheltuite (pe alte coduri) daca stie ca e protejat de Curtea de Conturi? Daca directorul poate sa facă și credit la bancă: iuhuuu… e petrecere.
    De Regiile Autonome nu mai spun

  3. Da, știm la ce să ne așteptăm din partea PNL, deja sunt foarte previzibili, translucid de previzibil, de ce credeți că ia abandonat atâta lume!