G4Media.ro

Guvernul pregătește OUG pentru renunțarea la contractele în parteneriat public-privat pentru autostrăzile…

Guvernul pregătește OUG pentru renunțarea la contractele în parteneriat public-privat pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași 

Guvernul pregătește ordonanță de urgență pentru renunțarea la contractele în parteneriat public-privat pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași, încheiate de Comisia de strategie și prognoză în timpul guvernării Dăncilă.

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a propus introducerea pe ordinea de zi a ședinței de joi a Guvernului această ordonanță de urgență.

„Vorbim de alte inginerii marca Vâlcov. Propunem să anulăm procedurile de contractare a investițiilor în PPP încheiate de Comisia de strategie și prognoză pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași”, a spus Dancă.

Premierul Ludovic Orban a precizat că acceptă introducerea proiectului de OUG pe ordinea de zi, însă nu va fi adoptată astăzi, pentru că vrea ca împreună cu miniștrii care au astfel de proiecte în mod natural să fie stabilit clar care e planul de acțiune pe fiecare dintre proiecte.

Foto: Autostrada Comarnic Brașov / sursa: Pro Infrastructura

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.