G4Media.ro

Guvernul Israelului înăsprește restricțiile din cauza Omicron /  Tehnologia serviciului secret intern…

Guvernul Israelului înăsprește restricțiile din cauza Omicron /  Tehnologia serviciului secret intern Shin Bet va fi folosită pentru a localiza purtătorii noii variante

Prim ministrul Naftali Bennett a decis ca de la miezul nopții duminică (28 noiembrie 2021) să intre în vigoare restricții care rămân în vigoare timp de 14 zile. Printre acestea:

 • Intrarea tuturor cetățenilor străini în Israel este interzisă, cu excepția cazurilor aprobate de comitetul de excepții.
 • Israelienii fie vaccinați, fie recuperați după Covid conform procedurilor Ministerului Sănătății, vor fi supuși testelor PCR la sosirea în Israel, după care vor intra în carantină acasă. Sub rezerva unui al doilea test PCR în a treia zi cu rezultat negativ, aceștia vor fi eliberați din carantină. Cine nu se supune unui test suplimentar în a treia zi va fi obligat să efectueze o carantină completă.
 • Israelienii nevaccinați vor fi supuși unui test PCR la aterizarea în Israel, după care vor intra în carantină acasă. Sub rezerva unui al doilea test PCR în a șaptea zi cu rezultat negativ, aceștia vor fi eliberați din carantină. Oricine nu este supus unui test suplimentar în a șaptea zi va trebui să efectueze o carantină completă.
 • Israelienii care se întorc din țările definite ca roșii (lista completă a fost emisă de direcția de informare privind lupta împotriva coronavirusului) vor fi supuși unui test PCR la aterizarea în Israel după care vor intra în carantină într-un hotel desemnat până când rezultatele vor fi afișate. primit. La primirea unui rezultat negativ, aceștia se vor transfera în carantină la domiciliu și în a șaptea zi vor fi supuși unui test PCR suplimentar. La primirea unui rezultat negativ la al doilea test, aceștia vor fi eliberați din carantină.
 • Certificatul verde se va aplica în spații închise în care au loc adunări cu peste 50 de participanți (spre deosebire de cei 100 actuali).

Tehnologia de urmărire telefonică a serviciului secret intern Shin Bet va fi folosită pentru a localiza purtătorii noii variante, pentru a limita transmiterea acesteia către alții, a spus premierul Bennett.

Folosită cu intermitență din martie 2020, tehnologia de supraveghere a comparat localizările purtătorilor de viruși cu alte telefoane mobile din apropiere pentru a determina cu cine au intrat în contact. Curtea Supremă a Israelului a limitat anul acesta sfera de aplicare a acestei aplicații, după ce grupurile pentru drepturile civile au contestat încălcarea confidențialității.

Între timp, coeficientul de reproducere a virusului R a ajuns la 1,07 ceea ce înseamnă că 100 de persoane infectate cu Coronavirus infectează alte 107.

Conform datelor oficiale, 600.000 de israelieni care au dreptul la vaccin anti-Covid nu s-au inoculat deloc, iar 1,1 milioane nu au făcut apel la doza booster, dintr-o populație totală de nouă milioane.

Numărul celor infectați vineri a urcat la 508, iar în spitale se află internate 167 de persoane, dintre care 125 în stare gravă cu Covid.

Times of Israel, Reuters

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. ohooo…deci boala in sine devine stigmat. Bun asa tovarasi..nu uitati sa inchideti si granitele complet ca a functionat extraordinar de bine in ultimii doi ani.

 2. Israelul este unul din cele mai informate state dacă nu cel mai informat din lume. Mosadul este extrem de performant atât în domeniul informației cât și al dezinformării. Să nu uităm și de armata de cercetători, universitari și academicieni răspândiți în toate colțurile pământului mulți implicați în cercetarea noii tulpini. Asta indică un singur lucru :E DE GROAZĂ!!!!!! Orice stat ar trebui să copieze măsurile luate acolo. Probabil că au în premieră informația că vaccinul e slab sau total ineficient și Israelul cumpăra cel mai prețios bun :TIMPUL!!! Probabil că vor fi primii la vaccinarea cu vaccin modificat dat fiind influența lor inclusiv pe piața Big Farma. Nu vă luați după anunțul că în 6 săptămâni apare noul vaccin. Până intră în producție, distribuție, se creează apoi noi liste de așteptare etc. România s-ar putea să aibă norocul prostului datorită contractelor ce merg pe câțiva ani.

  • Demonstratia ta pleaca de la prem.isa ca, prin actiunile sale, guvernul din Israel ar dori binele prop.riului po.por.
   La cum au evoluat lucrurile in Israel de-a lungul pandemiei, prem.isa asta nu prea sta in picioare…

   Sunt la fel de dictatoriali si aht.iati dupa putere si bani ca toate celelate guverne din lume, prin urmare au tot interesul sa intretina ist.eria si controlul.

  • Gogule, lasa bre beutura! Speram sa fie primii si la turbobooster, ca si la primul, ca uite ce bine i a ajutat! Ca si pe restul cu +50 % vaccinatzi.

 3. Cei mai „periculosi” raman nevaccinatii sanatosi sub 60 de ani.

 4. Back to square one? March 2020?

 5. Cui ii e dor de securitatea atotputernica sa ia aminte.
  Democrație, libertate, liber arbitru sunt deja notiuni arhaice.

 6. ISRAELUL INDICA FAPTUL CA TOATA SARADA CU VACCINAREA A FOST DE FAPT, UN” BULLSHIT”.
  POATE CINEVA SE VA SESIZA !
  O N C O G E N V A C C I N U L R O M A N E S C !

 7. ĂȘTIA NU SUNT ĂIA SUPERINJECTAȚI??????

  DE CELE ESTE TEAMĂ DACĂ SUNT SUPERINJECTAȚI, DECI „IMUNIZAȚI”? „PROTEJAȚI”!?

 8. China si Israel – doua tari, aceeasi securitate. Una de stanga, una de … ce vreti voi. Dumnezeule, unde am ajuns. Sau eram, dar nu stiam pana la pandemie.