G4Media.ro

Guvernul aprobă Formularul de localizare a pasagerilor (PLF). Se va aplica din 20…

Sursa foto: Pixabay

Guvernul aprobă Formularul de localizare a pasagerilor (PLF). Se va aplica din 20 decembrie și va trebui completat de toate persoanele care intră în România

Guvernul va aproba, în ședința de vineri, Formularul de localizare a pasagerilor (PLF), care se va aplica din 20 decembrie și va trebui completat de toate persoanele care intră în România, a anunțat premierul Nicolae Ciucă la începutul ședinței Executivului.

Premierul a precizat că formularul este utilizat deja în 18 state UE, fiind necesar pentru protejarea sănătății populației, întrucât va duce la eficientizarea anchetelor epidemiologice.

Formularul va trebui completat digital pe plf.gov.ro. Platforma este dezvoltată de STS.

Formularul trebuie completat de toate persoanele care intră în România cu avionul, trenul, mijloace rutiere sau navale

„Datele completate sunt accesate doar de angajații autorizați ai direcțiilor de sănătate publică și pot fi folosite strict doar pentru anchetele epidemiologice”, a mai precizat premierul Nicolae Ciucă.

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Deh, asa este cu un militar la putere.

  • nici acum nu se leaga lucrurile ? certificat verde, formular localizare pasager ….

  • @dan2k, conspiraționistule, certificatul de tracking e progres! Progresăm din oameni în roboți. Dar ce știu șoșocii și pupători de moaște cu WC-ul in fundul curții?

 2. In primele mele rânduri vreau să vă spun că voi fi la soacra după care mergem să-l vedem pe tata și apoi la Poiana Brașov …..sau poate invers.

  • Formularul va putea fi accesat si completat incepand cu data de 20 cand legea intra in vigoare. Eu am zbor dimineata la 7 pe 20. Trebuie sa ma trezesc la 2 pentru a pleca de acasa la 4 dimineata cu 2 copii mici iar formularul nu poate fi completat pe telefon deci practic nu am cum sa il completez decat daca stau treaza pana la 12 noaptea si ma rog sa mearga…socant !

  • Completează formatul vechi sa fii sigura
   chestionar.stsisp.ro
   Detalii despre PLF – pe MAE
   Cu siguranța și formularul nou va putea fii completat și pe telefon… și scrie im articol despre excepție – arați formularul pe formatul vechi, ceri excepția deschiZI telefonul și completezi pe format nou… : )))))

 3. Uite un Măriuca mincinos, așa se dezvoltă urmărire comunistă a cetățenilor Români. Așa făcea și Securitatea, Ceaușistă.

 4. Ne monitorizează ăștia ca pe animale. Ca să ne protejeze desigur. Totul e pentru binele nostru că politicienii își fac griji pentru noi!

 5. Dacă formularul de localizare al cetățenilor este deja folosit deja în 18 state UE trebuie să facem și noi la fel ca „civilizații” din Vest. Doar nu rămânem noi daci liberi șoșocari!

  • Stai calm, voi indiferent ce ati face, tot pr0sti ramaneti. Si daca ati face ca altii si daca nu, pr0stia nu v-o poate lua nimeni.
   Partea trista e ca voi tot „evoluati” . Evoluati in pr0stie.

 6. Va fi implementat şi pentru călatoriile interne, iar după urmează creditul social pe model chinezesc. Statul orwelian se construieşte pas cu pas sub ochii noştrii.

 7. Care sunt cele 18 state? Unde sunt eu nu s-a auzit asa ceva. Si daca situl guv. se blocheaza ce fac?

  • Nu le știu pe toate dar am călătorit anul asta in Franța, Italia, Elveția, Grecia, Spania și am completat acest PLF.

  • Corect @Balkan.
   Sper sa fie de data asta intr-adevar format digital. De fiecare data cand l-am completat pentru a reintra in Romania, haos la aeroport 100% din cazuri pentru ca adeverinta aceea rezultata si salvata format pdf era ceruta sa fie tiparita pe hartie desi in colt exista acel QR code pentru scanare …. dar la noi hartie sa fie stampilata clasic … absolut de fiecare data – aeroporturi Bucuresti si Sibiu … sa vedem digitalizarea dupa 20.12 😀

  • Daca n-ai fost vara asta la mare la Greci – nu stii de PLF….

  • Nu e absolut nici o noutate! Tot anul 2021 PLF/adeverința aia era ceruta pentru toate sosirile din zonele clasificate rosu la acel moment. Nu a existat excepție indiferent de vaccinat sau nu, eu chiar nu înțeleg așa comentarii la articolul asta … ma rog pentru trafic site altfel nu îmi explic nedumerirea și indignarea comentatorilor

 8. Daca n-ai fost vara asta la mare la Greci – nu stii de PLF….