G4Media.ro

Guvernul a stabilit că data de 29 noiembrie 2021 va fi zi…

Guvernul a stabilit că data de 29 noiembrie 2021 va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public

Guvernul a stabilit ca data de 29 noiembrie 2021 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, având în vedere că marți, 30 noiembrie, și miercuri, 1 decembrie, sunt zile libere nelucrătoare conform Codului Muncii, se arată într-un anunț al Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza procesului de producţie sau specificului activităţii, și nici magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie sau participanţilor în aceste procese.

De asemenea, la solicitarea justificată a conducătorului instituției sau autorității publice, prevederea potrivit căreia ziua de 29 noiembrie este zi liberă ar putea să nu se aplice.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Cîțu a avut o lene sa o aprobe de saptamana trecuta.
  Eu nu vreau liber!
  Vreau sa muncesc

 2. Salarii mari, munca putina, raspundere zero, zile libere cat cuprinde: e bine sa fii bugetar in Romania.
  Iar PNL vad ca merge pe aceleasi masuri socialiste, de ocrotire a bugetarilor, nu mai e nicio diferenta fata de PSD. De ce ar mai vota electoratul PNL cu PNL daca ia aceleasi masuri ca PSD?
  Doar fraierii mai muncesc in domeniul privat, pe salarii mai mici decat in domeniu bugetar, ca sa produca banii pentru nababii de la stat.

  • Doar de curiozitate … Tu muncești că sa îți poți da cu părerea? Nu de alta dar doar un om care n are ce face toată ziua ar posta la absolut fiecare articol.

  • ASD? D vine sigur de la Dabija, ca va ca te tufe grija unde lucrez eu! 🙂
   Nu invit pe nimeni sa citeasca ce scriu, chiar rog in permanenta prostacii de partid sa ocoleasca mesajele mele, inclusiv sa-mi raspunda! 😀
   Eu imi spun parerea, nu am fost, nu sunt si nu voi fi in vreun partid si ma adresez oamenilor cinstiti si inteligenti, cati au mai ramas in Romania. Deci te rog inca o data sa ocolesti mesajele mele, nu-s pentru tine.

  • Eu zic că nu mă calific la categoria postac cu o postare pe zi…postacii postează asta e jobul lor. Tu te cam incadrezi acolo

  • Absolut de acord..cu concluzia..
   De pe vremea lui Udrea nu am mai auzit de standarde de performanță pt bugetari..

 3. Dar proștii ăia din privat ce au, draci pe ei, sau pe lângă ei?!!!!

 4. Dar taxe poate sa impuna sa dea bugetarilor salarii grase si zile libere ?

 5. Eu ca privat ,lucrez tot timpul,ca trebuie sa platesc taxe,dar chiar nu mai vreau…pe bune!Pun restrictii,nu le pasa daca sunt clienti sau nu……..si nu beneficiem de nimic?De ce nu primim si noi de la stat tichete de vacanta?Si ei si noi atim taxe?De ce?