G4Media.ro

Guvernul a aprobat proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 în forma…

Guvernul a aprobat proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 în forma finală, cu avizul Consiliului Legislativ

Guvernul a aprobat, luni seară, proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 în forma finală, cu avizul Consiliului Legislativ.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, liderul PNL, afirma că, după adoptarea în forma finală, cu avizul Consiliului Legislativ, proiectul Legii bugetului de stat va fi transmis în Parlament cel mai probabil marţi.

„Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a Legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ. Cel mai probabil, Legea bugetului de stat şi Legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament”, preciza Orban, luni, la Parlament.

Tot în şedinţa de luni, Executivul a aprobat, printr-o hotărâre, modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale, aprobate prin HG 1.850/2006, care permite plata salariilor restante minerilor de la CH Hunedoara care au protestat timp de mai multe zile prin blocarea în subteran la minele Lupeni şi Lonea.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. CONS. Legislativ alias Ciordache?
    Au ei stiinta bugetului?
    Alta intrebare Ciordache?
    Te schimba?😆

  2. Daca era psd marea pensiile de 7-8 ori, asa….

  3. Parca il mai aprobasera si vineri. E prima data cand aud ca un buget e aprobat de doua ori in sedinta de guvern. Si poate ca „cel mai probabil” va fi trimis in cursul zilei de maine la parlament, asa zice Sică. Hai ca in ritmul asta poate se si adopta pana la sfarsitul anului. 😁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.