G4Media.ro

Guvernul a aprobat ordonanța de urgență pentru măsurile reparatorii privind salarizarea profesorilor…

Guvernul a aprobat ordonanța de urgență pentru măsurile reparatorii privind salarizarea profesorilor pentru perioada 2017-2021

Guvernul a aprobat astăzi ordonanța de urgență pentru măsurile reparatorii privind salarizarea profesorilor pentru perioada 2017-2021, a spus ministrul Sorin Cîmpeanu într-o declarație pentru Edupedu.ro. 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a declarat pentru Edupedu.ro că astăzi a fost aprobată ordonanța de urgență referitoare la măsuri reparatorii de salarizare în educație.

“Astăzi a fost aprobată OUG referitoare la măsuri reparatorii de salarizare în educație. Este vorba despre două articole:

  1. Pentru diferențe provenite din creșteri/majorări în perioada ianuarie 2019 – mai 2021.
  2. Pentru diferențe provenite din tranșe de reîncadrare în perioada iulie 2017 – august 2021.

Ministrul Educației a precizat că impactul bugetar estimat este de 1,20 miliarde lei, eșalonat în perioada 2022-2026. Prima tranșă de 5% se va plăti în acest an.”

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. O veșnică bulibaseala. Rezultate zero. Generații needucat. Învățământ primitiv. Dar salarii peste salarii.

  2. Angajații statului nu produc nimic bun pentru popor ba din contra frânează dezvoltarea țării. Și pe lângă salarii mari primesc culmea și bani pentru vacanțe. Pentru pensionarii care au muncit o viață nu sunt bani. Bani pentru vacanțe, pentru niște pilangii care de multe ori au și firme. Polițiștii ies de tineri la pensie și primesc niște pensii uriașe în raport cu pensiile civile. Sunt sănătoși și se apucă de afaceri sau mai oferă consultanță firmelor de paza. Militarii la fel. Politicienii au prăbușit statul dar își dau singuri tot felul de privilegii.