G4Media.ro

Guardiola glumeşte pe seama plecării lui Klopp de la Liverpool: „Acum voi…

Sursa foto: Twitter/FC Barcelona

Guardiola glumeşte pe seama plecării lui Klopp de la Liverpool: „Acum voi dormi mai bine”

Fără Jürgen Klopp, care va pleca de la Liverpool la sfârşitul sezonului, „voi dormi mai bine”, a glumit, vineri, antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, aducându-i un omagiu „celui mai bun rival din cariera sa”, o personalitate de care „fotbalul are nevoie”, transmite News.ro.

„Noaptea dinaintea meciurilor cu Liverpool a fost întotdeauna aproape un coşmar. Bineînţeles că o să-mi lipsească. Am fost şocat de veste, ca toată lumea”, a comentat Guardiola. Liverpool FC a lui Klopp, aflat la conducere din octombrie 2015, a fost cel mai mare rival pe termen lung al lui Guardiola la Manchester City, care a ajuns în nordul Angliei la începutul sezonului 2016-2017.

„Nu ne putem defini timpul petrecut aici fără el, fără Liverpool. Cel mai bun rival pe care l-am avut în viaţa mea”, a spus spaniolul, amintind şi de anii precedenţi, când s-au confruntat în Bundesliga, el cu Bayern şi Klopp cu Dortmund. „Premier League îi va simţi lipsa, va simţi lipsa personalităţii sale carismatice, a modului în care joacă echipa sa”, a adăugat Guardiola, „dorindu-i toate cele bune”.

„El nu va recunoaşte, dar se va întoarce, ştiu asta”, a adăugat el. În orice caz, „fotbalul are nevoie de antrenori şi personalităţi ca el”.

Jürgen Klopp şi-a anunţat decizia de a se retrage din funcţia de antrenor al echipei Liverpool la finalul actualului sezon, el informându-i pe proprietarii clubului de dorinţa sa de a părăsi postul la finalul campaniei 2023-24.

 

Klopp a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Liverpool la 8 octombrie 2015. A fost o decizie care avea să revoluţioneze clubul şi să îl stabilească din nou ca o forţă în ţară şi în străinătate. Sub conducerea sa, Liverpool a ridicat trofeele Ligii Campionilor, Premier League, Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Supercupa UEFA, precum şi FA Community Shield.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...