G4Media.ro

Grupul Holzindustrie Schweighofer îşi schimbă numele în HS Timber Group

Grupul Holzindustrie Schweighofer îşi schimbă numele în HS Timber Group

Grupul austriac Holzindustrie Schweighofer, una dintre mai mari companii de procesare a lemnului, a annţat luni că adoptă un nume şi o imagine nouă şi devine HS Timber Group, iar fabricile Grupului – cele trei fabrici de cherestea (Sebeş, Rădăuţi, Reci) şi fabrica de panouri din lemn masiv din România (Siret), împreună cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) – vor funcţiona sub numele de HS Timber Productions, transmite News.ro

Fabrica de panel din România (Comăneşti) va funcţiona sub numele de HS Baco Panels.

Grupul exportă în peste 70 de ţări produse din lemn cu valoare adăugată mare, pentru industria mobilei şi a construcţiilor.

”Schimbarea numelui nu afectează structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a grupului: HS Timber Group şi, prin urmare, filialele HS Timber Productions şi HS Baco Panels vor rămâne sub umbrela Evergreen Private Foundation (fosta Schweighofer Private Foundation). Gerald Schweighofer se va implica în continuare la nivelul grupului, va contribui cu expertiza şi experienţa sa în management şi cu pasiunea sa pentru lemn”, precizează grupul.

Schimbările pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate în săptămânile următoare.

Grupul este activ preponderent în industria lemnului, dar şi în comerţul cu material lemnos şi producerea energiei din surse regenerabile. Grupul deţine trei fabrici de cherestea şi două fabrici de panouri în România şi o fabrică de cherestea în Germania. Cu aproape 3.200 de angajaţi, HS Timber Group este una dintre cele mai importante companii de prelucrare a lemnului din Europa. Produsele grupului sunt vândute în peste 70 de ţări din întreaga lume.

Sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Lupul schimba blana, dar naravul ba’! Va continua sa stimuleze mafia lemnului din Romania, pana cand vom ajunge un „Romanian Desert”.

 2. Credeti ca nu o sa va mai identifice lumea ca fiind aia de accepta lemn taiat ilegal in Romania??? Daca ati face in Austria ceea ce faceti in Romania ati fi demult la inchisoare….adunatura de carnatzi! Sa va fie rusine!

  Lupul schimba parul dar naravul ba!

 3. Codru-i frate cu românul

 4. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.

 5. TIIIIMBER …. Adica,da te ba „ca cade” codru in conturile baietzasilor care „ieste” ei … :))

 6. Niste jegosi nenorociti. Au venit la tinta sa profite de coruptii din RO.
  m**e HS.

 7. Cei mai mari vinovati Iliescu cu Nastase, care i-au adus pe nenorocitii astia in tara, de care nu mai scapam.