G4Media.ro

Grindeanu admite problemele la Autostrada A7: Constructorii au întâmpinat anumite dificultăți pe…

Sursa foto: Cătălin Drulă

Grindeanu admite problemele la Autostrada A7: Constructorii au întâmpinat anumite dificultăți pe Lotul 2. CNAIR trebuie să ceară clarificări. Mă irită că ultimul lot, spre Buzău, a rămas necontractat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a deplasat în judeţul Prahova pentru a verifica stadiul lucrărilor la A7, Lotul 2 Ploieşti – Buzău.

„Ne aflăm pe Lotul 2 Ploiești – Buzău, iar aici s-a ajuns undeva cu lucrările la 13-14% progres”, a spus Grindeanu. El a adăugat că de lucrări este responsabilă o asociere româno-bulgară care a întâmpinat anumite dificultăți la partea de descărcări arheologice.

„Am înțeles că au întâmpinat dificultăți legate de gropile de împrumut, de anumite descărcări arheologice… Mă aștept ca săptămâna viitoare și lunile viitoare ritmul lucrărilor să fie din ce în ce mai mare”, a mai spus Grindeanu.

El s-a referit și la lucrările de pe Lotul 1, unde „știe că progresul este de numai 9-10%, sugerând că ar avea și aici oarecare nemulțumiri, și că lucrurile trebuie reglate de CNAIR, „reglate în sensul de a cere anumite clarificări celor care au realizat Proiectul Tehnic și Studiul de Fezabilitate”.

Ministrul Transporturilor a mai adăugat că ultimul lot din A7, Lotul 3, spre Băzău a rămas necontractat, dar că speră ca lucrurile să fie rezolvate anul acesta.

„Mă irită faptul ca ultimul lot, 3, spre Buzău,  a rămas tot necontractat. Anul ăsta sper să semnăm contracte și pentru Pașcani – Suceava, să reușim să le scoatem la licitație, să mergem pe A7 în sus spre Suceava”, a comentat Sorin Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Grindeanu iritat, Grindeanu iritat, Ura soseaua mea, Grindeanu iritat! Dincolo de asta: no comment.

    • Este intrebat despre Ploiesti – Buzau; constata si ne abureste ca_cand se va ajunge la Buzau!!! si sare la capatul grizii -pe Pascani – Suceva care nu are sanse sa se contracteze decat dupa 2025!!