G4Media.ro

Greta Thunberg  va fi primită joi de premierul Italiei / Activista pentru…

Sursa foto: Greta Thunberg / Twitter

Greta Thunberg  va fi primită joi de premierul Italiei / Activista pentru mediu se află la Milano pentru a discuta propuneri împotriva încălzirii globale

Premierul italian Mario Draghi, actualul preşedinte al G20, o primeşte joi pe activista pentru climă Greta Thunberg, la Milano, potrivit biroului acestuia, transmite News.ro, care citează Reuters.

Thunberg se află între miile de tineri care au venit în capitala financiară a italiei pentru a protesta şi a se întâlni cu oficialii, fie la distanţă fie în persoană, pentru a discuta propuneri de combatere a încălzirii globale.

La întâlnirea programată la ora 07:30 GMT (10:30 ora României) vor mai participa activistele Vanessa Nakate, din Uganda, şi Martina Comparelli, din Italia.

Ulterior, Draghi va lua cuvântul la unul dintre numeroasele evenimente legate de climă care vor avea loc în această săptămână la Milano.

Sursa foto: Greta Thunberg / Twitter

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Ce mizerie! Ditamai premierul se umileste în fața unei analfabete cu probleme psihice care face agenda ideologică a unor amintiri!
  Dacă umilirea înseamnă santaj sau conturi umflate…!

 2. Cone-i plătește acestui copil prost deplasarea si cazarea la Milano? Nu ma mira ca este primită de toate guvernele socialisto-marxiste. Lumea arde, iar Greta se plimba impreuna cu marxistii ei.

 3. Cone-i plătește acestui copil prost deplasarea si cazarea la Milano? Nu ma mira ca este primită de toate guvernele socialisto-marxiste. Lumea arde, iar Greta se plimba impreuna cu marxistii ei…

 4. Sonia și jay sunteți penibili!

 5. Poate o inscriu astia in usrplus. Gargara cat incape, competente zero.

 6. interesant ca nu poti sa te faci caserita la un magazin, daca nu ai 12 clase terminate, insa daca ai 4, 8 sau 10 clase, poti sa te faci politician, poti sa te faci activist in ceva, despre care habar nu ai, si atunci ne miram ca lucrurile merg asa ?

 7. cand e vorba de virus sau de vaccin, ‘conteaza’ doar opiniile medicilor sau ale oamenilor cu pregatire in domeniu.
  cand e vorba de mediu sau de schimbari climatice, mai ascultam si de ‘activisti’ cu 10 clase.

  • si mai rau , nu ascultam de virusologi, infectionisti, nici daca au un nobel in buzunar, dar ascultam psihologi, dentisti care si-au terminat studiile de 1-2 ani,sau medici care s-au bagat in politica si nu mai au nimic de a face cu medicina.Vorba aia cine se face politician daca are o specializare? pai tocmai acela care nu este bun in profesia respectiva din pacate.

 8. Bravo, Greta! Știu că nu citește aici, dar citesc alți copii și e important să nu-i bage în seamă pe hateri.

  Decenii la rând adulții au ignorat avertismentele oanenilor de știință referitoare la mediu, iar acum se văicăresc că Greta nu este om de știință.

  • 1. Oamenii de știință care au publicat studii științifice pe tema asta începând cu 1960. Îi găsești în jurnalele de specialitate, nu te mai lăuda că singura ta tangență e filmul cu Al Gore, că nu-i de laudă.

   2. Fă e tac-tu, dovada că mai bine o labă decât să crești un p rost.

  • Alinuta daca era dupa Gore, NY-ul era de mult sub apa. Mars de aici cu analfabetii tai.

 9. @Flav

  Mai citește o dată punctul 1 și mai slăbește-mă cu Gore al tău. Am înțeles că până acum n-ai aflat că au fost studii publicate în jurnale științifice din felul în care o ții langa cu Gore, pe care nu l-am adus în discuție, deci nu înțeleg de ce semnalizezi și a doua oară.