G4Media.ro

Grațiela Gavrilescu anunță că intră în Forța Națională, partidul înființat de fostul…

Grațiela Gavrilescu anunță că intră în Forța Națională, partidul înființat de fostul deputat PSD Remus Borza și ”nășit” de Marine Le Pen, exponentul extremei dreapta din Franța

Fostul deputat ALDE Grațiela Gavrilescu, a anunțat, miercuri seară, că se alătură formațiunii politice Forța Națională, un partid înființat în aprilie 2016 de fostul europarlamentar Laurențiu Rebega și condus în prezent de fostul deputat PSD Remus Borza. Partidul este sprijinit de Marine Le Pen, exponentul extremei dreapta din Franța. După plecarea ALDE de la guvernare, Grațiela Gavrilescu s-a numărat printre miniștrii care au decis să rămână alături de PSD, împreună cu Teodor Meleșcanu și Ramona Mănescu:

”Vreau să pun capăt tuturor speculațiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea și sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie!
Este timpul să tragem linie și să ne uităm câtă substanță a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni și doctrine sleite de faptele celor ce și le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici și bine pregătiți care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obținerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creșterii economice și am creat premisele rămânerii profesioniștilor în țară! (…) Aceasta este FORȚA NAȚIONALĂ!”, a transmis Grațiela Gavrilescu miercuri seară, pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Forta idiotilor si tembelilor nationali si penali.Muie ciuma rosie.

  2. Forţa Naţională, un joc de cuvinte naţional cam forţat. Nemuritorul Vadim n-a zis niciodată să sprijinim guvernul Dăncilă şi pe Iordache. Dimpotrivă, a zis: jos mafia!

  3. soldatii tzucalarului poilitic tericeanu isi fac loc la ciolan.

  4. Scroafa asta totdeauna vrea sa intre in ceva… dar cel mai aclimatizata ar fi …intr-un cacat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.