G4Media.ro

Grănicerii greci au descoperit turiști având asupra lor teste false negative la…

Grănicerii greci au descoperit turiști având asupra lor teste false negative la punctul de frontieră Kulata – Promachonas. Cu toții proveneau din țări balcanice. Nu se știe dacă printre ei se numărau și români

Televiziunea publică greacă ERT a anunțat că miercuri la Promachonas, punctul de trecere al frontierei cu Bulgaria, au fost găsite certificate de teste negative pentru Covid-19 de autenticitate îndoielnică.

POtrivit jurnaliștilor, testele, evaluate ca potențial false de autoritățile elene, au fost găsite la Promachonas cu ocazia unui control efectuat asupra unui număr mic de turiști din state balcanice care încercau să treacă granița în Grecia.

Turiștii descoperiți cu astfel de teste asupra lor au fost întorși din drum, nefiindu-le permisă intrarea pe teritoriul Greciei.

Ca urmare a acestor descoperiri, poliția din Grecia va efectua controale spontane asupra turiștilor care vor să intre pe teritoriul elen dintre Bulgaria. Se urmărește în special dacă testele prezentate de turiști au fost emise de un centrul de control acreditat pentru coronavirus. A fost publicată o listă cu toate centrele de acest fel din România și Bulgaria.

Citește articolul integral 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.