G4Media.ro

GRAFIC Tinerii care muncesc pe cont propriu: au pornit afaceri, pentru că…

GRAFIC Tinerii care muncesc pe cont propriu: au pornit afaceri, pentru că nu i-a angajat nimeni

Dintre cei 72.334 de tineri cu vârste între 15 și 24 de ani, din România, care au început o afacere sau o activitate pe cont propriu, 52% spun că principalul motiv pentru care au luat această decizie a fost că nu au găsit unde să se angajeze. Este vorba despre 37 de mii de persoane, potrivit datelor publicate în lucrarea Activitatea Independentă, de către Institutul Național de Statistică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu se poate!…Tinerii sunt hăituiti de întreprinzători să fie angajați și ei nu și nu; li s-a urcat capitalismul la cap… Golaneala asta cu piață muncii din Romania trebuie devoalata: ca să muncești la privat ori te bagi in mafiotzeala cu patronul, ori il sclavagesti de te doare curul. La stat fără pile și multe ‘limbi’ nu te ia nimeni. Totul e o vrajeala cu povesti de succes în afaceri, cariere fulminante, etc.; de fapt este un compromis intre interlopi și servicii mediat de niște ‘dame’ bune la toate de tip Carmencita, Rovana, samd.

  2. La stat sunt angajați numai “deștepți” cu mastere și doctorate pe banda rulantă.daca ii iei la puricat nici un sfert nu rămân din ei.Numai nepotisme găsești și inculți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.