G4Media.ro

Graffiti imens în Alpii Elvețieni cu tematica pandemiei de Coronavirus, realizat de…

Graffiti imens în Alpii Elvețieni cu tematica pandemiei de Coronavirus, realizat de artistul francez Saype

Un artist francez recunoscut pentru graffiti-urile sale de mari dimensiuni realizate pe iarbă, care se văd cel mai bine de la înălţime, şi-a prezentat duminică cea mai recentă creaţie, în Alpii Elveţieni. Desenul are o tematică legată de pandemia de COVID-19 şi înfăţişează o fetiţă care priveşte spre orizont, informează Reuters, conform Agerpres.

Artistul francez Saype –  pe numele său real Guillaume Legros (foto jos) – desenează astfel de imagini temporare şi biodegradabile pe diferite pajişti, de la Yamoussoukro, în Coasta de Fildeş, la Champ de Mars din apropierea turnului Eiffel în Paris. Printre cele mai cunoscute creaţii ale sale numărându-se cele înfăţişând copii sau un cadru apropiat cu strângerea a două mâini.

Denumită „Beyond crisis” (Dincolo de criză’), noua sa creaţie desenată pe o pajişte din oraşul elveţian Leysin, înfăţişează o fetiţă aşezată, care completează un şir de figurine ţinându-se de mâini.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Acest graffitti de interes international (in care tot natura iese jumulita si vopsita) imi aminteste o data in plus de ceea ce am aproape zilnic in minte, oile – statui vii de pe panta bucovineana, imaginea imposturii generalizate si nepieritoare. Viziune artistica: de la oaia vatajel, vestitoare prin viu grai a nuntii cosmice, la oaia nedumerita, intepenita grafic de ciobani hapsani in noroaiele din deal pentru vizita lui T.B.

    • Asta e un alt exemplu de poluare a mediului facuta de catre francezi, asa cum fac si in Suceava.
      Rusine frantei si francezilor

    • Iaca v-ați găsit voi, ecologiștii! Uitați-vă sub nasul vostru, în România! Tone de deșeuri pe metru pătrat! Nu vă faceți griji pentru Elveția, o campioană în domeniul reciclării și protecției mediului! Iar materialele artistului sunt BIO degradabile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.