G4Media.ro

Giurgiu: Trafic blocat pe DN6, spre Alexandria, în urma unui accident între…

Giurgiu: Trafic blocat pe DN6, spre Alexandria, în urma unui accident între un autobuz și un microbuz

Traficul pe DN6 se desfăşoară joi seară alternativ, pe o singură bandă, în dreptul localităţii Naipu, judeţul Giurgiu, sensul de mers spre Alexandria fiind blocat, în urma unui accident între un autobuz în care se aflau 30 de persoane şi un microbuz în care erau şapte persoane, relatează Agerpres.

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

„În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 6, în localitatea Naipu, judeţul Giurgiu, în urma unui accident rutier produs între un autocar şi un microbuz. La faţa locului s-au deplasat forţe din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti a ISU Giurgiu, un echipaj SMURD şi un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Drăgăneşti Vlaşca al ISU Teleorman. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că în autobuz se aflau 30 de persoane, iar în microbuz şapte persoane şi două dintre acestea au necesitat acordarea de îngrijiri medicale la faţa locului de către echipajul de Ambulanţă de la SAJ Giurgi”’, a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

În acest moment, în zonă, traficul pe DN 6 se desfăşoară îngreunat, circulându-se alternativ pe o singură bandă, sensul de mers spre Alexandria fiind blocat.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care a avut loc accidentul

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...