G4Media.ro

Gigi Becali a mers la Instanța supremă pentru a cere reabilitarea judecătorească,…

Gigi Becali a mers la Instanța supremă pentru a cere reabilitarea judecătorească, pentru că are interdicție de a alege și a fi ales

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească, el având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea, relatează Agerpres.

„Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. (…) Este, să spunem, o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum nu mă interesează funcţia de demnitate publică, să aleg, să zicem aşa şi aşa. Ca să candidez nu mă interesează. Deci, nu e mare lucru. Trebuie această reabilitare. Dacă nu o ceri, nu o iei niciodată”, a declarat Becali, la sediul Instanţei supreme.

El a fost eliberat condiţionat în aprilie 2016 din Penitenciarul Poartă Albă, după ce a executat un an şi zece luni de închisoare, din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni primită în trei dosare.

Foto: Inquam Photos / Florin Cornel

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Becali ar face bine sa se „reabiliteze” în ochii poporului executând si restul de pedeapsa.
    Tocmai ce a semnat lumea pentru „fara Penali în functii publice”, deci nu e cazul sa i se dea voie sa ne conduca acum.

  2. In atata timp(ula) calului tot nashpa esti cu exprimarea. Cu asta nu au putut sa te ajute niciodata Ion/Giovani si Victor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.