G4Media.ro

Gigel Știrbu (PNL) sesizează CNA pentru două emisiuni ale TVR Cluj cu…

Gigel Știrbu (PNL) sesizează CNA pentru două emisiuni ale TVR Cluj cu Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici

Gigel Știrbu (PNL), președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, a depus o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) împotriva postului TVR Cluj, acuzând difuzarea a două emisiuni cu caracter electoral care nu ar fi fost marcate ca atare.

”Vă solicit sancționarea acestuia, pentru că după TVR, si TVR Cluj s-a tranformat într-o portavoce electorală pentru reprezentanții unui partid politic, încălcându-se astfel, legislaţia în domeniul audiovizualului”, arată deputalul liberal într-un comunicat de presă.

Știrbu se referă la edițiile speciale difuzate în data de 10 mai, ora 18.15, având drept invitat pe premierul Viorica Dăncilă, care a fost reluată pe 10 mai, la ora 22.15, si pe data de 11 mai, la ora 3.15, și ora 11.15.

De asemenea, și în data de 13 mai, la ediția specială în care au fost promovate mesajele electorale ale ministrului Eugen Teodorovici, și reluată și la ora 22.20, nu a fost afișat marcajul ”promovare electorală”, mai arată Gigel Știrbu în comunicat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. TVR este o institutie capusa . Oinstitutie plina de indivizi incapabili sa cistige piinea intr-un mediu concurential . Lingatori de clante politice pentru alocarile de fonduri din care traiesc .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.