G4Media.ro

Gigel Știrbu (PNL) denunță un ”linșaj mediatic” la TVR după ce Parlamentul…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigel Știrbu (PNL) denunță un ”linșaj mediatic” la TVR după ce Parlamentul a făcut un pas decisiv pentru demiterea conducerii televiziunii publice

Gigel Știrbu, membru al Comisiei de cultură din Camera Deputaților, denunță un ”linșaj mediatic” la adresa lui după ce comisiile reunite pentru cultură din au picat rapoartele de activitate a TVR și a Radioului public – primul pas spre demiterea șefilor celor două instituții.

”De ieri, de când în comisiile reunite pentru cultură din Parlament au picat rapoartele de activitate a TVR si a Radioului public, la adresa mea a început un linșaj mediatic din partea celor care își vor pierde sinecurile; indivizi crescuți la umbra unora care au speriat România în ultimii 30 de ani și care stau în TVR și SRR pe sume lunare la care 90% dintre români nici nu visează să le strângă intr-o viață. Acest lucru și faptul că am primit sute de mesaje de felicitare și incurajare mă fac să cred că există o șansă și pentru Televiziunea publică”, a scris Gigel Știrbu pe Facebook.

Întrebat de G4Media.ro la cine se referă când vorbește despre ”linșaj mediatic”, Știrbu a spus că ”emisiunea România 9 de la TVR a devenit o hazna. S-au cheltuit sume exorbitante pentru moderator, (Ionuț Cristache – n.red.) o trompetă a PSD, care nu se poate dezvăța de învățăturile din tinerețe. Voi cere viitoarei conduceri a TVR să facă un audit al sumelor cheltuite la această emisiune și să trimită concluziile la parchet”. (Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Licheaua turnatorului și pupincuristul de serviciu al infractorului Felix Voicilescu,Cristache,a intrat în sevraj! M**E PSD!!!

 2. Licheaua turnatorului și pupinkuristul de serviciu al infractorului Felix Voicilescu,Cristache,a intrat în sevraj! M**E PSD!!!

 3. si cine sint aia care il linseaza ? media pupinfundista a psd-ului ?

 4. Si de ce e supărat domnul ăsta Stirbu? Dacă nu-l linsau ăia, eu habar n-aveam de el deși îi cunosc pe liberali de treizeci de ani.

  • Doamna Elena, cei care fac alcătuiesc actualul PNL, nu au nimic comun cu adevărații PNL-iști. Înainte de ’89 l-am cu cunoscut foarte bine pe domnul I. V. Săndulescu, un adevărat liberal. Cei de acum nu sunt decât niște ASASINI ECONOMICI, în frunte cu șeful lor klauSS.

 5. Asa, asa, un audit!
  Fix precum alea facute de cele 2 Guverne Orban 1 si Orban 2!
  Si precum Auditurile prevazute a fi facute la Fiecare Institutie publica in Programul de guvernare al aliantei 2020-2024!
  Trece anul si NU au facut nici 1 audit macar, nici unul!
  La fel veti face Audituri la TVR si RRA!!!
  Jigodiilor, va intereseaza doar sa va puneti clientela voastra in posturi caldute si bine platite, atat!
  Nici un Audit, nici o Reforma a vreunei Institutii publice, doar sa gasiti posturi bine platite pentru ai vostri, cat mai multe posturi sa ajunga la 3 partide!!!

 6. ASTA-i in comisia de Cultura??!! Si i-o trage la stirbitura puradel” lu” cristache? … bam,bam bam…

 7. Cele doua latrine media , detinute de patroni infractori , sigur le vor oferi de lucru lui Cristache si invitatilor sai .

 8. Plesu : …” despre Gigel Ştirbu : Un Gigel în plus nu mai contează”.