G4Media.ro

Ghişeul.ro organizează concurs pentru un nou logo. Proiectul câștigător va fi premiat…

Ghişeul.ro organizează concurs pentru un nou logo. Proiectul câștigător va fi premiat cu 3.500 de euro

Ghișeul.ro organizează în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021 un concurs pentru o nouă identitate vizuală, transmite Agenția de presă Rador.

Propunerea grafică declarată câştigătoare de juriul concursului va fi premiată cu 3.500 de euro.

”Având în vedere că Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român, propunerile grafice vor putea integra simbolistica naţională”, a precizat Octavian Oprea, preşedintele ADR.

Participanţii se pot înscrie în mod individual sau în echipe, formate din maximum trei persoane. Propunerile grafice vor include un logo şi un brand toolkit, care va conţine regulile de utilizare ale logo-ului, codurile de culoare folosite şi simulări de integrare a logo-ului într-o pagină web şi într-o aplicaţie mobilă.

Potrivit ADR, juriul care va decide propunerea câştigătoare este format din specialişti în design, branding şi comunicare online, precum şi din reprezentanţi ai organizatorilor concursului.

Concursul va avea un singur câştigător, care va fi premiat cu 3.500 de euro, fonduri puse la dispoziţie de către APERO. Doar câştigătorul va avea obligaţia de a cesiona integral drepturile de autor pentru propunerea grafică. Cele mai bune 10 propuneri vor fi publicate, ulterior jurizării, pe conturile social media ale ADR.

Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român. A fost lansată în 2011 si este folosită de cetăţeni şi companii pentru a achita peste 350 de servicii publice oferite de aproape 1000 de instituţii şi autorităţi. Sistemul informatic este accesibil non-stop.

Sursa foto: pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Platiti aici saracilor ca nu ne ajung banii de Porsche din cauza voastra!

  • V-au făcut știrile negative capul terci, e incredibil cum sunt toți ca un arc, niște bombe isterice gata să răbufnească din orice.
   Vasilică, era mai bine să se fi făcut acel logo fără niciun anunț, de către o firmă a nou înființată a finului / nepotului / norei / curscrei etc, pe 350.000€?…

  • @Raluca: Desi in principiu ai dreptate, justifica totusi necesitatea schimbarii logo-ului.

   De ce nu este mai degraba in moft care expune prioritizarea inadecvata a lucrurilor de catre un birocrat care, ca intotdeauna, nu cheltuie din patrimoniul propriu (nu cuantumul sumei este important, ci actiunea)?

  • N-am ce să justific, să fim serioși… Din păcate în această țară eșuată și evident neguvernabilă (din lipsa adevăratelor elite) trebuie să pleci de la premisa că ești furat de incompetenți șmecheri, ca să reziști psihic. Altfel, orice om cu o minimă decență își transformă existența aici într-o nesfârșită dramă.

 2. Gata Bobita, am rezolvat toate problemele!!!!!!

 3. Dar ala vechi ce are? S-au decolat culorile de pe drapel? sa ii puna un chenar si e ca nou

 4. Raluca , speram ca intelegi ce vreau sa spun!
  Nu intru in polemici in general , asa ca nu intru nici cu tine, mai gandeste, poate te prinzi despre ce este vorba. Numai bine!

 5. Un politician ținând în mână un sac fără fund, așteptând să-i băgăm speciala!