G4Media.ro

Gheorghe Hagi, despre cei care refuză convocarea la națională: Nu pot să…

sursa foto: Farul Constanța

Gheorghe Hagi, despre cei care refuză convocarea la națională: Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate şi uită că sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri seară, că nu poate accepta jucători care au crescut în străinătare şi “uită că sunt români”, astfel că refuză convocările la naţionalele României, transmite News.ro.

“Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate şi uită că sunt români. Uitaţi-i! Nu sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi. Ei sunt români, nu sunt italieni. Naţionalitatea lor e română. Sunt români sută la sută. Nu vorbesc de cât sunt de valoroşi. Dintre ei sunt jucători care îmi plac foarte mult, dar nu putem sa ne rugăm de un jucător. Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să fii sănătos, fă performanţă unde vrei, dar nu ne rugăm. Avem jucători buni, care joacă în ţară! Foarte, foarte buni. E o pierdere când un jucător e valoros, când iubeşte România, când dă totul. Când selectezi, e bine să chemi jucători foarte buni, dar nu uitaţi un singur lucru, echipa câştigă trofee, jocul colectiv câştigă trofee şi aduce performanţă. El poate să se exprime mai bine dacă are o echipă în spate”, a spus Hagi la Digi Sport.

“Ăsta e secretul, să ştii să formezi o naţională cu jucători cu personalitate şi pasiune, care să joace cu iubire, nu să te ameninţe că nu vine la naţională. Prea multă discuţie despre aceşti jucători de care se pare că ne rugăm. Unde au jucat aceşti jucători? Nu au un meci în Liga 1, nu au un meci internaţional”, a mai afirmat el.

Au refuzat convocări la naţionalele României Daniel Boloca, Andrei Coubiş şi Cătălin Cîrjan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ufff cu obositul obositor Ghe,apărător de glie strămoșească dar pe stil medieval.Ceva despre Federația Maghiară cam pe cănd,căci tanti Firea a furat deja startul ?

  2. Da nea Gica, sentimentul ala cand la o intalnire zici ca esti roman si se face liniste sau toata lumea isi verifica buzunarele…
    Si cu o nationala sub obladuirea unora ca Burleanu si Iorgulescu fara niciun fel de busola morala, mai bine se lipsesc. Bravo lor.