G4Media.ro

Germania nu se va lăsa intimidată de spionii lui Putin, spune ministrul…

Sursa foto: Pexels / Ingo Joseph

Germania nu se va lăsa intimidată de spionii lui Putin, spune ministrul de interne: „Autorităţile noastre au prevenit posibile atacuri cu explozibili care erau destinate să submineze ajutorul militar pentru Ucraina”

Germania nu se va lăsa intimidată de încercările de spionaj din partea Rusiei, a declarat joi ministrul de interne german, Nancy Faeser, în contextul arestării a doi bărbaţi suspectaţi de activităţi de spionaj în favoarea Rusiei, potrivit dpa, transmite Agerpres.

„Autorităţile noastre de securitate au prevenit posibile atacuri cu explozibili care erau destinate să ţintească şi să submineze ajutorul nostru militar pentru Ucraina”, a declarat Faeser joi.

Doi cetăţeni cu dublă naţionalitate, rusă şi germană, au fost arestaţi în sudul Germaniei, fiind suspectaţi de spionaj în favoarea Rusiei, unul dintre ei fiind acuzat că a discutat despre posibile acte de sabotaj îndreptate împotriva unor facilităţi militare pentru a zădărnici ajutorul acordat Ucrainei.

Toate măsurile de protecţie „împotriva ameninţărilor hibride din partea regimului rus” au fost sporite de când Rusia şi-a lansat în urmă cu peste doi ani invazia pe scară largă în Ucraina, a declarat Faeser.

„Vom continua să acordăm un sprijin masiv Ucrainei şi nu ne vom lăsa intimidaţi”, a asigurat titulara portofoliului de interne german.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...