G4Media.ro

Germania anunță un pachet de ajutor militar de 1,08 miliarde de dolari…

Facebook, Boris Pistorius

Germania anunță un pachet de ajutor militar de 1,08 miliarde de dolari pentru Ucraina

Noul ministru german al Apărării, Boris Pistorius, numit recent, a anunțat vineri un pachet de ajutor militar de 1,08 miliarde de dolari pentru Ucraina, potrivit CNN.

Pistorius a făcut acest anunț în marja reuniunii grupului de contact pentru Ucraina de la baza aeriană Ramstein din Germania, a confirmat un purtător de cuvânt al Ministerului german al Apărării. Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii despre ce va include pachetul de ajutor.

Frustrarea resimțită de unii membri NATO față de Germania a întărit o narațiune potrivit căreia Berlinul a fost mai lent decât omologii săi occidentali în oferirea de sprijin Ucrainei.

Germania nu a reușit să ajungă vineri la un acord cu principalii săi aliați occidentali privind trimiterea tancurilor Leopard 2 în Ucraina, solicitând SUA să trimită propriile tancuri M1 Abrams.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. E bine. Finlanda cu 4 mil de loc a donat 600 mil și Germania cu 85 mil a donat 1 mld.

  2. Rusia trebuie macinata pina la epuizare .Tancurile Abrams si Leopard nu sunt parte a momentului .Rusia va fi lasata sa intre in ofensiva .Ofensiva decimeaza atacatorii daca cel atacat poseda raspunsul corect . Deja Germania a zis foarte clar : oferim protectie aeriana . Rusia nu poate trece in ofensiva fara a-si folosi avioanele de lupta . Germania opreste aceste avioane .

    • Ofensiva decimeaza atacatorii daca aparatorii au cu ce se apara. Daca Ucraina nu are tehnologia necesara, va trebui sa sacrifice oameni. Una e sa te aperi cu tancuri si in general cu blindate, alta e sa te aperi cu soldati in transee. Orice natiune civilizata prefera sa sacrifice fiare decat oameni. La rusi e invers.

  3. Drace… Inca 100 de milioane de casti…

  4. putleristii au inteles …cuceritu in 3 zile si alungarea nato erau la misto…acum au inceput sa se gandeasca la scapatu in pantaloni…monteaza rachete pă blocuri la k.k.remlin…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

  5. Germania a suferit o regresie in ultimii 20 de ani devenind o cocina rusească.

    • Pai eu zic ca s-a intamplat inca din anii 80. Atunci americanii s-au opus constructiei de conducte de gaze/petrol spre Europa din Siberia si nu au permis firmelor americane sa participe la proiect si au declarat ca vor sanctiona orice firma europeana care participa. Motivul e cat se poate de actual si azi : Rusia va folosi banii pentru inarmare. Dar opozitia Germaniei a fost asa de mare incat pana la urma americanii au trebuit sa renunte la sanctiuni dar nu au permis ca vreo firma americana sa fie implicata.

  6. Cata lume nevinovată trebuie să moară pentru ideologia impleme.tarea DICT.AT.URII DI.GI.TA.LE G.LOB.AL.IST.E??🤔Cat mai multa?