G4Media.ro

George Tuţă spune că are circa 681 de voturi diferenţă faţă de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

George Tuţă spune că are circa 681 de voturi diferenţă faţă de Clotilde Armand, înainte de finalizarea centralizării voturilor din ultimele trei secţii în Sectorul 1

Candidatul PNL George Tuţă a declarat, miercuri, că are cu 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, înainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să centralizeze ultimele trei secţii de votare din sector. El a adăugat că lucrurile nu se mai pot schimba în privinţa învingătorului, transmite News.ro.

„Suntem în ultima etapă a procesului electoral. Sunt ultimele trei secţii care predau procesele verbale Biroului Electoral de sector. Acum se centralizează ultimele trei secţii de vot care validează diferenţa, avantajul de 681 de voturi dintre mine şi doamna Armand”, a afirmat George Tuţă, într-o conferinţă de presă.

Liberalul a adresat mulţumiri celor care i-au fost alături în campanie, mai ales lui Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, căruia i-a făcut promisiunea de a continua proiectele „care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei”.

Totodată, întrebat dacă e primarul Sectorului 1, Tuţă a răspuns:„Lucrul acesta îl va spune Biroul Electoral de Sector. Centralizarea noastră şi înainte de cele trei secţii care se centralizează acum este cu aceeaşi diferenţă şi cu mine pe primul loc”.

EL a mai explicat că dup încheierea acestei etape, cea de centralizare a voturilor din cele trei secţii, va fi realizat procesul verbal al Sectorului 1 care va ajunge la Biroul Electoral de Circumscripţiei al Municipiului Bucureşti, unde rezultatul final va fi aprobat şi prezentat tuturor.

Despre scenariul în care cererea de renumărare a voturilor formulată de Clotilde Armand să fie acceptată, Tuţă a precizat că din cele 167 de secţii, în 163 deja toate deciziile de aprobare a proceselor verbale au fost luate prin unanimitate.

„Adică inclusiv a reprezentanţilor domniei sale. Tot procesul a fost extrem de transparent, toţi candidaţii au avut acces, au fost prezenţi acolo, nu au fost intervenţii. De fiecare dată dacă a fost o suspiciune sau o greşeală, acestea au fost îndreptate. Nu există niciun fel de argument prin care ceva să nu fi fost la locul lui în această perioadă”, a conchis liberalul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Tuta SRIstu ce sunt 681 de voturi cand au fost furate mii? Cum sa votezi un SRIst?

  2. Circa, fix 681.

    Voi vă gândiți ce hoți lucrează în servicii?!?
    Asta a fost șef cabinet al directorului SRI, Eduard Hellvig, voi vă imaginați ce șerpărie e in SRI?!?

    Romania va pieri, nu avem nici o șansă.