G4Media.ro

George Simion, de la casa PSD-istului Marian Oprișan, fost președinte al Consiliului…

sursa foto: captura video

George Simion, de la casa PSD-istului Marian Oprișan, fost președinte al Consiliului Județean Vrancea: Hulpavul își pregătește întoarcerea ca să fure, pentru el, pentru mama lui și pentru secretara pe care a luat-o de nevastă. Confiscarea averilor nejustificate, singura cale de a curăța România

Liderul AUR, George Simion, instigă pe facebook „să fie confiscate averile nejustificate”. El s-a plimbat în Vrancea prin fața casei fostului președinte al Consiliului Județean, Marian Oprișan, pe care-l acuză că a furat pentru a-și construi complexul imobiliar imens pe care-l deține pe numele mamei sale.  Simion spune că Marian Oprișan plănuiește să revină în administrație și trebuie împiedicat cu orice preț.

„Aceasta este casa lui Marian Oprișan, pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica. Casele, că-s vreo 7, 8,  una lângă alta, costă undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune „mama mea sunt eu”. Dincolo de acest zid impozant, în fata căruia noi am mai protestat, este esența furtului României din ultimii 33 de ani”, spune George Simion pe contul său de facebook.

Acesta apreciază că administratorii corupți s-au vândut pe un milion, două, zeci, în timp ce oamenii cinstiți din zonă au plecat în străinătățuri pentru a-și asigura traiul.

„Deși zona e bogată, toți au plecat sa muncească prin Italia, Spania, Germania. Dar un lucru bun tot s-a întâmplat de când am protestat aici, că Oprișan n-a mai câștigat președinția Consiliului Județean. Dar hulpavul își pregătește acum întoarcerea, ca să fure pentru el, pentru mama lui, pentru secretara pe care a luat-o de nevastă”, a comentat Simion.

Liderul AUR îi îndeamnă pe susținătorii săi ca în 2024 să participe la alungarea „acestor clanuri mafiote”. „Contăm pe voi ca Marian Oprișan să nu mai câștige nici în Vrancea nici în altă parte, să nu-și mai bată joc de interesele noastre”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

13 comentarii

 1. Circ ieftin al rusofililor din PSD, PNL si AUR care simulează o luptă pentru niște principii ca după alegeri să facă pace și să scoată Romania din UE si NATO pentru a putea fi speciali!
  Exact cum zicea Iohannis despre PSD!

  • Daca incearca asa ceva nu vor reusi. Tinerii nu vor accepta sa traiasca intr-o tara in afara UE. Nici macar Ungaria sau Polonia nu isi doresc sa iasa din UE, mai ales din NATO…..

  • Din pacate cu cat esti la la est cu atat scade si discernamantul celor care voteaza

 2. Era un banc vechi cu gruzini: „Damatale”.

 3. AUR si Simion au bagat in Parlament hoti condamnati pentru CORUPTIE, cat de mincinoasa poate fi aceasta adunatura extremista AUR creata de ma.fiotii PSDNL ca sa controleze tot ei si opozitia!!! Exact ca Iohannis care se „lupta” verbal cu coruptia si PeeSeeDee, cand el de fapt a facut totul ca sa ajute coruptii si sa instaleze PeeSeeDee la putere.

 4. Spus de asta, pana si adevarul pare minciuna….

 5. Pentru știință tuturor oamenilor Marian Oprișan, astazi deține funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, deci nu a plecat niciodată din administrație

 6. Este OK cand protestatarul de serviciu Ceausescu face asta, dar brusc nu este OK cand Simion face asta.
  #DualitateaUSR #DualitateaRezist.

  • Clar nu este OK când șeful unui partid care mimează opoziția finanțat de Rusia se joacă de-a opoziția pentru a păcăli oameni bătrâni si bolnavi care nu mai discern adevărul!

 7. Sunt un rău necesar, vor lua electoratele PSD, PRO România şi demenţii lui Băse şi câţiva supăraţi de la PNL.
  Ăştia îi vor termina pe FSN-işti măi când vor ajunge să se bate pentru ei, momente mai penibile ca momentele alea când vor veni nu aţi mai văzut.

  • Vor lua mai mult. In Olanda, partidul agricultorilor a castigat parlamentarele. In Romania este foarte posibil ca AUR sa fie marea surpriza. Oamenii sunt satui de psd, pnl si nici nu vor vota usr, care defapt asteapta sa intre din nou la guwernare cu pnl.

 8. S-a dat semnalu’.Se ia un calup mare din retorica opozitiei autentice si se amestecă cu icoane ortodoxe si cu patetisme patriotice si se toarnă in urechile creierelor „stafidite”,pentru ca pata de culoare „haur”sa fie cat mai mare în Parlament,în legislatura urmatoare.”Tancurile sovietice” nu mai vin,dar ciolanul e gustos si fara ele.