G4Media.ro

General de rang înalt din SUA: „Orice reintroducere a forțelor americane în…

Sursa foto: Facebook / U.S. Army Forces Command (FORSCOM)

General de rang înalt din SUA: „Orice reintroducere a forțelor americane în Ucraina ar necesita o decizie prezidențială”

Eforturile de planificare pentru readucerea trupelor americane în Ucraina, indiferent de capacitate și misiune – cum ar fi protejarea ambasadei americane recent redeschise la Kiev – sunt „în curs de desfășurare la un nivel relativ scăzut”, a declarat luni, în timpul unei conferințe de presă la Pentagon, președintele Statului Major Întrunit, generalul Mark Milley, potrivit CNN.

Aceste planuri „nu au ajuns la secretarul [Apărării] sau la mine însumi, în acest sens, pentru rafinarea cursurilor de acțiune și a ceea ce este necesar”, a adăugat Milley.

„În cele din urmă, orice reintroducere a forțelor americane în Ucraina ar necesita o decizie prezidențială”, a spus Milley.

„Suntem departe de așa ceva, încă dezvoltăm cursuri de acțiune și nimic din toate acestea nu a fost prezentat încă secretarului”, a adăugat el.

Sursa foto: Facebook / U.S. Army Forces Command (FORSCOM)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. RuZZZnacii cr!minali vor plati!

  2. Ukraina are tot dreptul din lume sa bombardeze Moscova ca retorsiune la aceste cr!me! Dati-le HIMARS 500 km!

    • Pana sa bombardeze Moscova mai bine ar bombarda bazele militare rusești din Donbas si Crimeea sa-i mai „rărească” pe invadatorii ruși.

    • Ai dreptate dar după o să spuna că au tot dreptul să dea cu bomba atomică. Dacă se va întâmpla asta ce va face occidentul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.