G4Media.ro

Gafă majoră a prefectului de Bacău: a refuzat deschiderea restaurantelor din municipiu…

Gafă majoră a prefectului de Bacău: a refuzat deschiderea restaurantelor din municipiu pe 1 septembrie din cauza unor date eronate. Ulterior, prefectura a revenit asupra deciziei

Prefectura Bacău a emis luni un comunicat prin care interzicea deschiderea restaurantelor şi cafenelelor, precum şi a sălilor de jocuri de noroc în municipiul Bacău şi alte câteva localitaţi din județ, deși în capitala județului se înregistrează un numpr de cazuri mai mic de 1,5 la mia de locuitori.

Comunicatul prefecturii, instituție condusă de Sorin Ailenei, a provocat dezbateri aprinse în oraș, dat fiind că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a comunicat decizia corectă: restaurantele nu puteau fi deschise în patru localităţi din judeţ, cu număr de cazuri de peste 1,5 la mie: Tamaşi, Tg. Ocna, Mănăstirea Caşin şi Măgura.

Decizia prefectului Sorin Ailenei a fost o gafă, recunoscută imediat chiar de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a comunicat că măsura luată de către prefectură este greşită.

Ulterior, în timpul zilei, prefectura Bacău a rectificat anunțul și a arătat că restaurantele din municipiul Bacău pot fi deschise. Prefectul Sorin Ailenei a refuzat însă să discute cu presa pentru a explica gafa instituției.

Foto: Prefectul Sorin Ailenei / Prefectura Bacău

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.