G4Media.ro

Gabriela Firea, pe primul loc pe buletinul de vot, urmată de Sebastian…

Surse foto: Ilona Andrei și Octav Ganea/InquamPhotos

Gabriela Firea, pe primul loc pe buletinul de vot, urmată de Sebastian Burduja și Mihai Enache/ Șoșoacă este pe 5, Piedone pe 6, Nicușor Dan pe 8

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea se va afla pe primul loc pe buletinul de vot la alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie, urmată de Sebastian Burduja (PNL) şi Mihai Enache (AUR). Nicuşor Dan, actualul primar, se află pe locul 8 pe buletinul de vot, ca independent, în timp ce candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone este poziţionat pe locul 6 iar Diana Iovanovici-Şoşoacă, din partea AUR, pe locul 5, transmite News.ro.

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a trat la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile locale din Capitală pentru Consiliul General şi pentru Primăria Capitalei.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB. Pe locul 2 pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul 2 se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul 3 pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul 3 la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache. Pe locul 4 pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul 5, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă. Locul 6 pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul 7 pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul 8 se află Partidul Ecologist. Ccandidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul 7 pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul 9 pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul 9 se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Bai baiete zici ca e facatura aranjarea asta pe listele pentru Premarul municipiului Bucuresti.

  2. Sa vedeți cum în toate sectoarele și în toate orașele mari candidații psd si pnl vor fi puși „aleatoriu” pe primele locuri în buletinele de vot.

  3. Speranța nu moare penultima,moare prima

  4. Cine imparte parte isi face

  5. stalin ar fi zis că nu contează cum se voteaza ci cum se numără voturile…Si de atunci tot are dreptate..

  6. Iar a ajuns USL pe primele locuri si ADU pe ultimele locuri? Fix „aleatoriu”.

  7. !!! ???

  8. Cei din urmă vor fi primii…

  9. Este clar ca lumina zilei ca a fost o tragere la sorti masluita. Comunistii astia chiar cred ca toata lumea este la acelasi nivel de ”inteligenta” ca ei?