G4Media.ro

Gabriela Firea: „Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene…

sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea: „Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București / Voi milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie”

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, spune că echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București și că va milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie.

„Când am ajuns la Primăria Capitalei, primul lucru care mi s-a spus a fost că nu avem nicio șansă să obținem fonduri europene, pentru că ne descurcăm cu fonduri locale și guvernamentale. Ceea ce părea că nu se va întâmpla s-a realizat”, a declarat Gabriela Firea.

„În doi ani de zile, peste un miliard de euro fonduri europene nerambursabile pentru ceea ce au văzut toți cetățenii: transport public nou – 400 de autobuze, mult discutatele sume pentru rețele de termoficare, da, 300 de milioane de euro obținuți de echipa social-democrată la primărie. De asemenea, stația de epurare Glina, cel mai mare proiect de mediu din această zonă a Europei, aproape 400 de milioane de euro. Arcul de Triumf, reabilitat pe fonduri europene. Observatorul astronomic”, a mai declarat candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea susține că, „în echipă, alături de colegii noștri din Parlamentul European, putem aduce și mai mult! Acești bani sunt o șansa pentru a face comunitățile, din toată România, mai prietenoase cu oamenii”.

„Voi milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie, așa cum am făcut în mandatul anterior când primele vizite au fost la Bruxelles, la Parlamentul European. Relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială și avem un profit enorm până acum, peste 1 miliard de euro în Capitală și aproape 70 miliarde de euro la nivel național”, a conchis candidatul PSD la Primăria București.

PSD Campanie Locale CMF 21240002

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu