G4Media.ro

Gabriela Firea, care ocupă un loc eligibil și pe lista la europarlamentare,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Gabriela Firea, care ocupă un loc eligibil și pe lista la europarlamentare, întrebată ce va face dacă pierde alegerile pentru Primăria Capitalei: Mă voi gândi după 10 iunie

Candidata PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea ocupă un loc eligibil și pe lista candidaților la europarlamentare. Aceasta a fost întrebată, miercuri seara, în emisiune la Antena 3 ce va face dacă va pierde alegerile pentru primărie.

„Mă voi gândi după 10 iunie”, a răspuns Firea, subliniind că deocamdată ea este candidata PSD pentru Primăria Capitalei, „singura candidată femeie, cel puțin în București”.

Reamintim că alegerile locale, cele pentru primării și consilii județene, au fost comasate cu alegerile europarlamentare, urmând să se desfășoare în 9 iunie. Unii dintre candidații la locale, precum Firea, se regăsesc și pe lista candidaților pentru Parlamentul European.

În cele mai multe unități administrativ teritoriale din țară, PSD și PNL candidează separat pentru mandatele de primari și președinți de consilii județene. În schimb, pentru Parlamentul European PSD și PNL au fost avansată o listă comună de candidați.

Astfel, europarlamentarul PSD Mihai Tudose deschide lista candidaților alianței PSD-PNL pentru Parlamentul European. Pe locul al doilea este europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, iar Gabriela Firea, în prezent senator, se află pe poziția a treia a listei.

Între candidații PSD-PNL la alegerile europarlamentare se mai află Dan Motreanu, Claudiu Manda, Adina Vălean, Victor Negrescu, Daniel Buda, Vasile Dîncu, Maria Grapini, Siegfried Mureșan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce întrebare stupidă,ce va face,va face ce știe ea mai bine ,Centură,nu va gândiți la proști,Centură Bucurestiului

  2. Dacă nu câștigă, ar trebui să se gândească de unde dă înapoi banii împrumutați de la Nașul Becali. Asta dacă nu a fost cumva o mită anticipată camuflată în “donație”.

  3. Intelegem ca pana pe 10 iunie nu gandeste. E in contemplarea sarmei.

  4. Se va consola ea cumva!