G4Media.ro

Gabriela Firea acuză Ministerul Sănătății că nu i-a decontat investițiile realizate în…

Gabriela Firea acuză Ministerul Sănătății că nu i-a decontat investițiile realizate în spitale: „Avem peste 55 milioane de lei minus”

Primarul general, Gabriela Firea, afirmă că Guvernul nu a decontat banii cheltuiţi pentru investiţiile făcute în domeniul sănătăţii. „Cheltuiţi şi vă decontăm prin Ministerul Sănătăţii, prin DSP. Niciun leu, ştiţi ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la şantiere şi de la alte obiective de infrastructură”, spune Firea.

Firea a enumerat, miercuri seară, într-o emisiune la România Tv, investiţiile făcute în domeniul sănătăţii în Bucureşti, spunând că acestea s-au dovedit folositoare în contextul actual.

Întrebată dacă a primit bani de la Guvern pentru aceste investiţii, Firea a spus că nu s-a primit niciun leu.

„Cheltuiţi şi vă decontăm prin Ministerul Sănătăţii, prin DSP. Niciun leu, ştiţi ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la şantiere şi de la alte obiective de infrastructură. Mai mult decât atât, a ieşit domnul ministru Tătaru, cel cu cocoaşele şi ţopăiala pe cocoaşe de pandemie şi a spus: dragă autorităţi locale – fără dragă – cheltuiţi, cheltuiţi, cheltuiţi pentru sănătate pentru că eu am obţinut fonduri europene, sunt foarte bun, depuneţi repede dosarele şi vă decontăm imediat, dar imediat. De trei luni am depus, Primăria Capitalei, prin ASSMB, toate dosarele, toate documentele şi ni s-a confirmat că sunt perfecte cu specialiştii noştri în atragerea de fonduri europene – 25 de milioane de euro – şi nu avem un aviz de la DSP. Da, da, domnul ministru, acel DSP care nu răspunde cu zilele la telefoane, care nu-i îndrumă pe cetăţenii care sună şi pe bucureşteni şi care nu catadicseşte, acest DSP, să dea un minim aviz”, a afirmat Gabriela Firea, citată de news.ro

 

Sursa Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Haznau3si ghita tv sa iti deconteze pentru reclama si campanie sarma,amr 3 zile si pa sarma

 2. Păi sa-i deconteze patriarhia.

  • Indoi-m-as si legat de dosarele alea „perfecte”, si de „specialistii nostri in fonduri”. Cred ca singura specializare in PMB a ramas pupatul de dos pandelesc ( sa ma ierte pentru aceasta generalizare acei 10-20 din angajati din PMB care chiar fac treaba, pt ca asa cred ca este in toate institutiile. Daca ar fi 100% populate numai de lepre s ar bloca imediat ).

 3. Hai ca murim de ras! Sper ca de luni sa ne scuteasca!
  Ea cu 2 MILIARDE de EURO pe an la dispozitie se plange pt 55 milioane de lei (vreo 12 milioane de euro), ca nu ii deconteaza ministerul cheltuieli pentru spitalele aflate sib pastirirea ei! Spune ca a cheltuit 55 milioane de LEI (12 milioane euro) si vrea decont pt 25 milioane de EURO…
  Or fi lucrarile alea cu care iti faci reclama electorala falsa pe le teveuri???adica, astepti decontare dupa ce te lauzi cu ele?
  Cati bani ai dat pe reclamele electorale false prin care le promovezi??!? Cumva mai mult decat lucrarile propriu-zise?
  da testarile alea pt covid cu care te lauzi cat au costat?!?
  Adu-ti aminte si fã ce ai recomadat tu cetatenilor care fac un spital din bani privati si au cerut dotarea cu nu stiu ce echipamente, prin banca mondiala.
  Voi alea „cacare” sinteti asa viteze si barbate nu mai asteptati bani „cacare” trebuie sa vina de la minister! Ca de asta si-au lasat cetatenii banii LOR ( nu ai tai) pe mana ta, sa le asiguri conditii si sa ii folosesti inde au nevoie.
  Asta e rolul primariei, PANARAMO, sa asiguri inclusiv fonduri pentru spitalele pe care le are primaria in administrare!
  https://www.g4media.ro/asociatia-care-construieste-cu-bani-din-donatii-un-spital-pentru-copiii-bolnavi-de-cancer-denunta-o-postare-a-gabrielei-firea-ce-fel-de-om-sa-fii-sa-iti-bati-joc-de-implicarea-oamenilor-in-t.html

 4. Hai, mai câteva zile si o sa iei urna lui Dangilă . O sa devi o umbră in bezna întunecată , o rușine chiar si pt pzd. Nu va mai da nimeni nicio flegmă pe tine.
  Vei rămâne doar șefa organizației de femei a pzd București, aripa Pocitanii Isterice.
  Dacă n-ai bani vorbește cu Oprisan sa te ajute, ca cică i-ar mai fi rămas ceva mărunțiș după ce i-a luat mă-sa mașină.
  Sau cu Pintea ca poate a mai salvat ceva din comisionu ala de 12% .
  Sau cu Mazăre care prejudiciat statul (adică pe noi toți) cu milioane de € in dosarul Polaris si retrocedarile ilegale.
  Sau mergi la Drăghici, care a furat din pusculița pzd si implicit din banii nostri alte milioane de euro.
  Vezi la Vâlcov daca vinde din lingourile alea sau tablourile ascunse în pereți.
  La fostu pzd-ist get-beget (avut si analfabet) pe nume Vanghelie, care merge in campanie la oamenii aia nevoiași din sec 5 cu ceas la mana de 20.000 de €.
  Ori mai bine cere-i la Bombonel care si-a achitat partea de prejudiciu din dosarul „trofeu calității” cca 700.000€ banii jos.
  (Tembelu ăsta n-a fost in stare nici macar sa se sinucidă…..firește).
  Încearcă la Buzatu, Arsenie, Ciocan, Stănescu, Cuc, Bădălau sau orice pzd patriot sa iti dea banii ăștia ca nu e o problemă pt ei.
  Jigodii infecte ce sunteți!….
  Scuzați pleonasmul.

  • Bine spus, subscriu!

 5. @
  Urma
  Devii
  Cu banii jos
  „Jigodii pzd-iste infecte” era sintagma completă și reală.

 6. A decontat Pintea pentru toti romanii.

 7. Lasă doamnă ca astăzi le vom explica pensionarilor ce înseamnă ca statul să rămână fără bani şi ce efect va avea asupra sistemului medical iar spitalele vor fi vedetele acestor efecte, dar până atuncea să vorbim despre EMOŢII CĂ VEDEM CĂ ASTA SE CONSUMA LA ALEGERILE ASTEA iar emoţia cea mai frecventată zilele astea e naivitatea.
  Cel mai mult la electoratul PSD îmi place că e naiv ca un copil iar activul de partid sunt chiar mai naivi ca electoratul lor.
  Dacă luăm povestea cu mărirea pensiilor la 40% sunt atâtea neconcordante încât numai naiv trebuie să fi ca să nu te prinzi.
  Vă daţi seama câtă naivitate trebuie să fie ca să poţi trece în parlament o lege dar să te prefaci că nu pot trece o moţiune şi desigur UDMR a făcut exact ce te aşteptai de la un aliat PSD, bun plan dar proşti scenarişti.
  Vă daţi seama câtă naivitate trebuie să fie să votezi o lege să le dai 40% CA SĂ ATARGI VOTANŢI dar acea lege s-ar întoarce împotriva lor DACĂ VOR FI ALEŞI deci unde e logica unui astfel de demers dacă vrei într-adevăr să ieşi CÂŞTIGĂTOR LA ALEGERI?
  Vă daţi seama cât de naiv trebuie să fi ca să nu pricepi că nu DAI FOC LA HOLDE ŞI OTRĂVEŞTI FÂNTÂNI ca apoi să rămâi în acelaşi loc să trăieşti fericit până la următoarele alegeri PENTRU CĂ SE FACE AŞA CEVA DOAR CÂND FUGI DIN FAŢA DUŞMANILOR ŞI VREI SĂ LE FACI VIAŢA GREA?
  Oare pricep în naivitatea lor că PSD tocmai prin măsurile lor arată că nu mai au nici o şansă de câştigat alegerile şi pregătesc terenul pentru vreo lovitură de stat în timpul URMĂTOAREI guvernării A CELORLALŢI (Băsescu e prima noastră alegere) sau cel puţin pentru următoarele alegeri de peste 4 ani.
  MĂ ÎNTREB CÂŢI PSD-işti ŞI-AU DAT SEAMA CĂ LIDERII LOR PSD AU RENUNŢAT SĂ MAI LUPTE ŞI DOAR JOACĂ PENTRU SUPRAVIEŢUIREA LOR DE LA CENTRU PE VREUN LOC LA PARLAMENT (vă daţi seama câţi bani şi energie pierdută inutil în teritoriu din buzunarul lor pentru nimica doar să le câştige un loc în parlament la câţiva şmecheri de la centru şi prietenii lor din teritoriu care doar fac scenarită zilele astea pentru a le adormi mintea celorlalţi care nu vor prinde loc prin parlament sau alte posturi la fel de călduţe şi care vor fi atâtea de puţine şi îndeajuns pentru toţi?).
  La electoratul PSD oricum le prinde bine bine să piardă ceva energie că sunt una dintre singurele momente importante din viaţa lor să mai iasă din casă şi să se gătească că nu ştiu niciodată când va fi ultima pierdere de energie de felul ăsta mai ales cu pandemia asta.

 8. Cu speranta ca vom scapa de circul „Primaria Capitalei”spectacol , din nefericire , pe banii bucurestenilor.

 9. Această Vipera ar toca și Bugetul României !
  Pe lângă că este coruptă (hoață ordinară ) nici nu se pricepe la nimic ! O Panarama !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.