G4Media.ro

Furnizorii de internet din Crimeea sunt supuși unui atac cibernetic „fără precedent”…

Sursa foto: Pixabay

Furnizorii de internet din Crimeea sunt supuși unui atac cibernetic „fără precedent” – oficial rus

Furnizorii de internet din Crimeea s-au confruntat cu un atac cibernetic „fără precedent”, ceea ce a dus la probleme de acces la internet pentru locuitorii din peninsulă, a declarat vineri oficialul local numit de Rusia, relatează CNN.

Potrivit lui Oleg Kryuchkov, consilier al șefului Crimeei ocupate, „un atac cibernetic fără precedent” a fost lansat asupra furnizorilor de internet din Crimeea.

„Depistăm întreruperi ale internetului în peninsula [Crimeea]. Toate serviciile lucrează pentru a elimina amenințarea”, a declarat Kryuchkov într-o postare pe Telegram, adăugând că se depun eforturi pentru a atenua amenințarea.

În cursul zilei de joi, Ucraina a lansat un atac cu rachete asupra sediului Flotei Rusiei din Marea Neagră, a declarat vineri guvernatorul numit de Rusia la Sevastopol, în Crimeea.

În ultima lună, Ucraina a intensificat atacurile asupra bazelor militare rusești și a altor instalații, inclusiv a apărării aeriene, din Crimeea. Sevastopol, unde se află cartierul general al Flotei ruse a Mării Negre, este unul dintre cele mai mari orașe din peninsula Crimeea și a fost anexat ilegal de către forțele Moscovei în 2014.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...