G4Media.ro

FRF a stabilit pentru 12 aprilie data alegerilor pentru funcția de președinte…

Foto: Răzvan Burleanu / FRF

FRF a stabilit pentru 12 aprilie data alegerilor pentru funcția de președinte / Răzvan Burleanu, singurul candidat

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a anunţat, marţi, la finalul Comitetului Executiv, că 12 aprilie este data Adunării Generale a FRF, în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al instituţiei, el fiind deocamdată singurul candidat, relatează Agerpres.

El a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă şi realizările financiare ale FRF, menţionând o creştere a veniturilor din 2014, de când conduce federaţia.

„Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de către Comitetul Executiv pentru data de 12 aprilie, ora 11:00, la Arena Naţională. Pe ordinea de zi se vor regăsi punctele importante, cum ar fi afilierea şi dezafilierea unor membri, raportul privind activitatea Comitetului Executiv şi administraţiei FRF, prezentarea raportului financiar pentru 2021 şi auditul. Pot să menţionez că încheiem anul 2021 cu venituri de aproximativ 26,3 milioane euro, înregistrăm o creştere în 2021, în ciuda faptului că a fost un an extrem de dificil din punct de vedere financiar, de aproximativ 20% comparativ cu 2019, de dinainte de pandemie. Şi cu un surplus financiar de 3,4 milioane de euro. Totodată vom prezenta planul anual de activitate, precum şi bugetul anual de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022, când estimăm o creştere a veniturilor Federaţiei Române de Fotbal până la aproximativ 26,5 milioane de euro. Practic în 2021 înregistrăm o creştere de sută la sută faţă de 2014. Şi, bineînţeles, alegerea preşedintelui FRF şi a membrilor de Comitet Executiv”, a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv, care a avut loc la Mogoşoaia.

Oficialul FRF a precizat că, deocamdată este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al federaţiei.

„Eu cred că împărtăşesc acelaşi punct de vedere ca şi dumneavoastră, adică va fi cel de-al treilea mandat. În ceea ce priveşte lipsa unui contracandidat, e adevărat că mi-aş fi dorit. Dar există termen suficient de înscriere. Probabil mesajul pe care fotbalul românesc vrea să îl transmită este unul de unitate. Deşi activitatea noastră a fost criticată, se pare că membri afiliaţi, acordă o susţinere foarte mare. Astăzi, dacă nu vom avea niciun contracandidat, este şi un mesaj de unitate, pe care fotbalul vrea să îl transmită cu această ocazie”, a completat Burleanu.

Întrebat dacă urmează ultimul său mandat ca preşedinte, Burleanu a spus: „Este cel de-al treilea mandat. Conform statutului FRF avem o limită de 3 mandate. Iar statutul poate fi schimbat doar cu acordul membrilor afiliaţi. Dacă membrii afiliaţi vor considera cu totul altceva atunci va trebui să stăm de vorbă. Eu vreau ca în anii următori fotbalul românesc să poată să producă un preşedinte mult mai bun decât am fost eu. Am fost un preşedinte care a trecut printr-o situaţie de criză”.

Interogat pe tema eşecurilor echipei naţionale de fotbal a României în mandatele sale, Burleanu a afirmat că nu preşedintele FRF este cel care antrenează selecţionata.

„Dumneavoastră vă doriţi un preşedinte care să antreneze echipa, să intre în teren şi poate să şi înscrie”, a mai spus Burleanu, care a refuzat să îşi acorde o notă la finalul primelor două mandate de preşedinte al FRF.

Sursa Foto: FRF/Razvan Burleanu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ca Nea Nicu’ – unicul si cel mai tare!

  2. Mai bine cu ăsta decât cu isterici și foști pușcăriași , pocăiți după gratii, care pozează acum în genii poleite cu aur !…

  3. Merci pentru susținere, maestre! Oricum ii ciuruiesc pe toți, am serviciile in spate, nu îți face griji.
    Eu, minicandidatul, nu mă împiedic de Hagi! Mă votează aia de prin liga a 3 a cu doua mâini.
    Le mai dau câteva mingii și o pereche de ghete. Ii fac pe toți, taticu!

  4. Papagalul Vorbitor al PSD.
    A început iar frica cruntă ,nu cumva Hagi să conducă Fotbalul Românesc .