G4Media.ro

Franța: Trei copii de 8 ani care au chiulit de la școală…

Foto: Pexels / Robin Stickel

Franța: Trei copii de 8 ani care au chiulit de la școală au fost găsiți într-un fast-food după multe ore de căutări / Jandarmeria a survolat orașul Toulouse cu un elicopter

Ei au împlinit visul multor elevi, dar au îngrijorat și profesorii, părinții și polițiștii. Joi, trei elevi au părăsit școala lor din comuna Tournefeuille, de lângă orașul Toulouse, relatează La Dépêche du Midi, potrivit Le Parisien.

„Două fete și un băiat au fugit de la școala George Lapierre în timpul pauzei de prânz”, a precizat echipa de comunicare a orașului. Destinația lor a fost un fast-food din Toulouse.

Cei trei copii, în vârstă de 8 ani, ar fi fugit intenționat de la școala lor. Părinții elevilor implicați au fost informați rapid. Aceștia s-au alăturat căutărilor, care s-au extins. Jandarmeria a trimis un elicopter, care a survolat vestul orașului Toulouse timp de mai multe ore, în încercarea de a-i localiza pe tinerii fugari.

Depistați datorită camerelor de supraveghere

Potrivit La Dépêche du Midi, a fost înființată o celulă de criză. Aceasta era formată din poliția națională, pompieri și primarul din Tournefeuille. La fața locului au fost trimise drone și câini de la o echipă de hingheri. Deși dispăruseră în timpul pauzei de prânz, au fost găsiți în jurul orei 17.30, la câțiva kilometri de școala lor.

Ei reușiseră să ajungă la un restaurant fast-food din cartierul Arènes din Toulouse. Deocamdată nu se știe cum au ajuns la restaurant. „Au fost identificați de o cameră de supraveghere”, au explicat echipele din Tournefeuille.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...