G4Media.ro

FOTOGALERIE Cum arată Parcul Izvor din Bucureşti la câteva zile după ce…

Foto: G4Media.ro

FOTOGALERIE Cum arată Parcul Izvor din Bucureşti la câteva zile după ce a avut loc Festivalul Nostalgia: fără iarbă şi cu deşeuri la tot pasul

La şase zile după încheierea Festivalului Nostalgia, Parcul Izvor, cel care l-a găzduit, arată deplorabil. Iarba este complet uscată iar deşeurile încă nu au fost strânse în totalitate.

Acesta este şi motivul pentru care Poliția Locală a Municipiului București i-a amendat pe organizatori cu 26.000 de lei. Mai exact, pentru folosirea neautorizată și distrugerea spațiului verde din parc, aceştia au primit o amendă de 20.000 lei, iar pentru că volumul muzicii, în fiecare noapte, a depășit frecvent nivelul maxim admis de lege, au primit amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Pentru ca Festivalul Nostalgia să poată avea loc în Parcul Izvor, organizatorii au închiriat de la Primăria Capitalei 10.000 mp contra sumei de 30.000 euro. Potrivit hotnews.ro, Nostalgia Retro Disco Future SRL are doi acționari: GACHE COSTIN și GACHE CRISTIAN ION (50%). Cei doi sunt băieții lui fostului fotbalist și antrenor Constantin Gache.

*Până la această oră, aceştia nu au fost de găsit pentru a ne oferi un punct de vedere. Îl vom publica în măsura în care îl vom primi.

Protocolul dintre Primăria Capitalei şi organizatorii festivalului, consultat şi de G4Media.ro, prevede clar că „salubrizarea zonei se va face prin grija organizatorului pe toată durata de desfăşurare a evenimentului cât şi la incheierea acestuia”, şi că „nu se va afecta spaţiul verde şi nici mobilierul urban, iar suprafaţa folosită va fi readusă la starea initială”. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Sursa Foto: G4Media.ro
Sursa Foto: G4Media.ro
Sursa Foto: G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. ai dracu’ nostalgici..au fumat di iarba de pe jos..