G4Media.ro

FOTO „Marşul Normalităţii” organizat de Noua Dreaptă: Câteva sute de participanţi, unii…

FOTO „Marşul Normalităţii” organizat de Noua Dreaptă: Câteva sute de participanţi, unii îmbrăcaţi în port popular, purtând icoane şi pancarte cu mesaje anti-LGBT, dar şi împotriva persoanelor publice care susţin comunitatea LGBT

Câteva sute de persoane, de toate vârstele, unele îmbrăcate în port popular, purtând icoane şi pancarte cu mesaje anti-LGBT, dar şi împotriva persoanelor publice care susţin comunitatea LGBT au mărşăluit sâmbătă prin centrul Capitalei, manifestaţia, organizată de Noua Dreaptă, precedând Bucharest Pride, relatează News.ro.

Manifestanţii participanţi la Marşul Normalităţii s-au adunat de la 12:00 în Piaţa Victoriei, traselul de deplasare stabilit fiind Bd. Lascăr Catargiu- Piaţa Romană- Bd. Gheorghe Magheru- Bd. Nicolae Bălcescu- Piaţa Universităţii- Bd. I.C.Brătianu intersecţie cu str. Doamnei, pe trotuar- str. Halelor, pe trotuar- Splaiul Independenţei- piciorul pantei de pe Aleea Colina Bucuriei (Dealul Patriarhiei).

La marş au fost prezenţi oameni de toate vârstele – familii cu copii, adolescenţi, vârstnici. Unii dintre ei purtau icoane, alţii pancarte cu mesaje anti-LGBT.

Mesajele înscrise pe pancarte erau: ”NU LGBT”, ”NU promovării ideologiei de gen”, ”Stop parteriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”, ”Strămoşii s-au jertfit pentru România mare, nu pentru căsătorii homosexuale”.

O altă categorie de mesaje se refereau la persoanele publice acuzate că susţin comunitatea LGBT, printre cei vizaţi aflându-se ambasadorul britanic la Bucureşti Andrew Noble şi europarlamentarul Dacian Cioloş.

Unii dintre manifestanţi erau îmbrăcaţi în port popular.

Printre cei care au traversat centrul Capitalei, pronunţându-se împotriva a ceea ce numesc ”familia tradiţională” s-au aflat şi preoţi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

50 comentarii

 1. Au ieșit lingatorii de moaște!

  • Poate tu ai lins ceva înainte de a comenta. Noua „corectitudine politică” va duce întâi societatea mult în jos, apoi va dispare, ca și precedentele (vezi limbajul impus de Musolini, apoi cel comunist).

  • Hopa! Surpriza!Bravo!

  • Dar tu ai ieșit astăzi la parada linsului și frecatului în cur? Altceva în afară de moaște văd că nu știi.

 2. Hopa! Surpriza! Bravo!

 3. Au iesit oameni „normali” cu Frica de „Mos Craciun” sa isi sustina deptul de asi bate sotiile si abuza copii, ca doar asa e crestineste.

  • Degeaba ne zici de copilaria ta infecta si trista!

  • Ttt, atata stii. atata esti, nimic.

  • Ai dreptate. Cum îndrăznesc creștinii ăștia să se opună degenerării și mutilării genitale? Mai un pic te bagă la pușcărie facă nu îi dai copilului tău minor consimțământ să facă tratament cu hormoni. Ca în Vestul civilizat și progresist.

 4. Nici nu știu care sunt mai aberanti: pupătorii de moaște sau pupătorii de funduri.

 5. De copiii noștri nu se atinge nimeni….doar popii și uneori pesediștii……în rest nimeni. Să vă fie clar!

 6. Și dacă au ieșit în stradă și unii și alții cu ce ne ajută?

 7. ia uite fratie obsurantismul versus 4000 de persone la lgtb

 8. Si unii si ceilalti pot pupa ce vor! Dar fara reclama

 9. Sunt unii care pupa in doua locuri. Si sunt cei mai anti

 10. Au iesit cei care sustin Normalitatea lasata de D-zeu, insa Apocalipsa trebuie indeplinita !Si lucrul drept se stramba in mintea nebunului!

  • Tu nu trebuia să fii in 4 labe la moaște la Cluj?!

  • Fiecare cu Crucea lui!

  • Vreau doar sa inteleg, nu critic sau sustin niciuna dintre parti. Normalitatea lasata de D-zeu e cea descrisa in Biblie? Deci anumite persoane pot sa aiba X numar de sotii, sau sa se casatoareasca in familie, cu proprii fiice sau surori? (asa este descris in Vechiul Testament)?

  • Nu esti critic, esti blasfemator, iei in desert Numele Domnului. „Eli” este „DUMNEZEUL MEU”.Tipic komiternistilor pluseristi.

  • Foarte bine zis: lucrul drept se schimba in mintea nebunulul!

   Normalitea simplului fapt de a exista asa cum esti si de a iubi pe cine vrei se transforma in mintea crestinopatilor intr-o paranoia a vremurilor de pe urma.

   Lipsa unor banale culori pe cartea de identitate se transforma in mintea nebunilor in tradare de tara si asalt asupra valorilor nationale.

   Normalitatea unei crize pandemice si unica solutie, vaccinul, iau proportii catastrofale in mintea nebunilor, care incep sa vada solzi si chip-uri.

   Asa e prietene, lucrul drept se stramba in mintea nebunului.
   Doar ca tristul adevar e ca nebunul esti tu. 🦞

 11. Au respectat legea: nu mai multi de 500!

 12. @ zero: un zero
  Esti fostul zero zero OO care a mai lins un BAȚ si a devenit zero : un zero ? Pari foarte ACTIV ! 🤣
  Lasa-i pe cei cu moaștele in pace. Ajungi si tu acolo, mai tarziu sau mai devreme. Dar NU SCAPI, ai doar rabdare…

 13. Iata fundamentalistii pro-rusi luandu-si rublele. Aceiasi oameni care au iesit sa strige cu Sosoaca. Aceiasi oameni care au aplaudat la ambasada Rusiei. Aceiasi mercenari de la AUR.

 14. Hopa!Surpriza!Bravo!

 15. Toți progresiștii și istericii anti-Rusia s-au adunat aici să apere bulangii și degenerarea. Că frecatul in dos și mutilarea genitală e la modă și progresiv.

 16. Pe unii îi doare’n cur de normalitate și de legi.